maanantai 8. elokuuta 2011

Viimeistä viedään

Huomenna olisi edessä paluu koulun penkkiä kuluttamaan. Ei oikeastaan harmita että jouten olo jää nyt tältä erää tähän, oon ollut jouten aivan tarpeeksi! Ainut vaan mikä voi kirpaista, on herätys seittemältä, en tiedä miten tuun selviämään.
Jengi tapaa tehdä jotain hauskaa viimisenä lomapäivänä: mitä minä tein? No siivosin ja kävin Huittisissa ostamassa vihot ja vähän muutakin. Nyt on paikat ainakin puhtaat.
Paidat - Seppälä, Legginssit - Gina Tricot


Huittisista lähti mukaan uusi puuteri ja meikkivoide. Piti ostaa myös ripsari, mutta mun vakkaria ei löytynyt, olin aivan tyrmistynyt. Löysin myös Nivean sos rasvaa jos kädet pelastuisi tällä, sitten naamanpesugeeli jotta naama kestäisi lähes päivittäisen meikin käytön, lisäksi ostin muotoiluvaahdon jospa hiukset pysyisivät ojennuksessa. Rakastan tota Coca-Cola pelti rasiaa, Vapaa valinnassa oli myös muita kutkuttavia Cola juttuja, mutta päädyin ostamaan tämän.

Nyt illalla olin reilun kaksi tuntia sydän ihan syrjällään kun porukat lähti meiän koiran kanssa lääkäriin, kun tuon silmä vuosi kovasti ja aristi. Silmätulehdushan sillä oli, mutta raasu oltii jouduttu nukuttaa kun ei ollut antanu kattoo luomen alle ja nyt sen jalat ei oikein kanna.

Meen tästä ottaan pyykkejä pois narulta ja sitten suihkuun ja saahan sitä muutaman tunnin sisällä suunnata nukkuunkin, sikäli mielin herätä seiskalta.
Onko muita, joita koulu kutsuu huomenna?


4 kommenttia:

 1. en olekkaan ainut jolla alkaa koulu huomenna (:

  VastaaPoista
 2. Hihi, vasta viikon päästä kouluun (: Sitä ennen yhdet festaritki viel ;p

  VastaaPoista
 3. mahtava toi magneetti! 8D sopis mulle täydellisesti, koska nytkin oon monta päivää pakoillu kirjotuspöydän (ja koko huoneen...) siivousta. ainut ongelma on etten tiedä missä teen läksyt kun koulu alkaa XD

  VastaaPoista
 4. Mun koulu alkaa viidestoista päivä. ;3 Ihana toi 'under the rainbow' paita. ♥

  VastaaPoista