torstai 11. elokuuta 2011

Innostusta ilmassa

Hyvää torstai-iltaa kaikille!
Nyt oon jo ottunut siihen tosiasiaan, että koulu on alkanut, mutten voi sanoa että neljältä kotiin pääsy ei kirpaisisi. Onneks tässä ekassa jaksossa on jees aineita, joten ei suurempaa murhetta niitten takia.
Parina viime päivänä asut ovat olleet luokkaa "en jaksa vaivata päätäni pukeutumisella" mutta jostain kumman syystä olen päätynyt ne ikuistamaan ei-niin-havainnollistavana:Ylempi kuva on otettu tänään ja alemmat kuvat eilen. Huomaa kyllä hyvin kuinka farkut löystyy aina kun niitä on käyttäny pari kertaa.
Tänään saatiin opettajalta varmistus, että pääsen reissuun, josta edellisessä postauksessa jo vihjailinkin. Eli n 1,5 kuukauden päästä pääsen jota kuinkin näihin maisemiin:
Kaikki kunnia sille joka kuvan on ottanut, kuka ikinä onkaan
Kyseessä on siis opintoretki Strasbourgiin Ranskaan! Reissun pääpointti on vierailla siellä EU-tönössä, mutta yksi päivä on pyhitetty kaupunkikiertelylle ja vapaa-ajalle. Reissun kokonais kesto on 4 päivää ja ei maksa meille mitään (sisältää matkat ja majoituksen, mahdollisesti myös ruuan)
En ole siis ikinä ollut ulkomailla ja oon ihan fiiliksissä tästä kaikesta.. Paitsi lentämisestä, ajatuskin hirvittää, tai oikeastaan nousut ja laskut ja se tuleeko niissä huono olo. Mulle ollaan kyllä kovasti vakuuteltu että mun pitäisi ennemminkin olla huolissani korvista.
Enemmän reissuinfoa sitten kun se tulee ajankohtaisemmaksi

Ps. mulla oli tänään kuvausseurana naapurin koira, joka kylläkin aidan toisella puollella, mutta se on kyllä niin lutunen ja kiltti ettei mitään rajaa

Palaillaan!

3 kommenttia:

 1. No voi Jassuu. :D
  Toivottavasti on kotona viikonloppunakin, niin Roomeo näkis Juuliaansa.. :)

  VastaaPoista
 2. Vooi ihana toi koira. ♥3♥

  VastaaPoista
 3. Kiva ulkoasu! :)

  http://eleonoora-blog.blogspot.com/

  VastaaPoista