sunnuntai 14. elokuuta 2011

Viikonloppu

Sunnuntai-iltaa kaikille!
Ajattelin että voisin jakaa kanssanne viikonloppuni, joka on koostunut suurimmaksi osaksi seuraavista asioista:Oon koittanut pitää itteni ainakin tänään kauheen toimeliaana, enkä oikeastaan tiedä miksi. Mutta niin, Tuntematon sotilas on siis koulusta luettavana, oon lukenut siitä huiket 100 sivua, joten loppuun on vielä matkaa, mutta ihan oon tykännyt lukea. Töitä oon tehny telkkaria katellessa ja todennut jo toisen kerran että vanilja kokis on pahaa.

Lisäksi ainakin vaa'an mukaan olen syönyt tänä viikonloppuna paljon. Ihan vain siitä päätelle että perjantaina painoa oli 37 ja nyt 39. Ei siinä silleen mitään, kyllä sen pitääkin nousta mutta kun se ei ollut noussut aikoihin niin ihmetytti tällainen nousupiikki. Toivottavasti ei paino ainakaan tipu takaisin 37 koska matkaa vuoden takaiseen painoon on kolme kiloa.

Loppuun vielä asukuva perjantailta:
Neule - Gina Tricot, Housut - Jim & Jill
Palaillaan taas!

5 kommenttia:

 1. miten pitkä oikein oot? :o

  VastaaPoista
 2. et voi kyllä mitenkään painaa 37 :---D 47 ehkä?

  VastaaPoista
 3. apua kuinka pitkä sä oikien oot ku oot noin kevyt. :o

  VastaaPoista
 4. Mä nyt varotan etukäteen, että tää kysymys on aika henkilökohtanen, mutta kysyn silti, oon utelias. Eli, onko sulla ollu/tai on yhä joku syömishäiriö? Kun oot tosi pieni ja seuraat painoasi ymym..

  VastaaPoista
 5. Heinot vaatteet sulla, muuten. :3

  Miten hemmetissä sä voit painaa NIIN vähän? D: Mä oon 11v ja painan 35 kg. OwO

  VastaaPoista