tiistai 2. elokuuta 2011

Pikkujuttuja

Kappas vierähti tässä päivä jos toinenkin, mutta mitä pienistä. Mulla on kerta kaikkisen hyvä fiilis ja vähän jäi kaihertaan etten oikein voinut jäädä mökille toiseksi yöksi, pahuksen lääkäri huomenna.
Sunnuntaina nähtiin pitkästä aikaa lähes koko kaveriporukan voimin ja siinä samalla sain tuliaisia niin Etelä-Afrikasta kuin Englannistakin.
Kaisan tuliaspaketti oli myös synttärilahja (synttärit olivat vähän vajaa 3 kuukautta sitten)

Emmiltä sain sitten hilpeät alkkarit, aurinkolasit, jonkinlaisia keksejä ja naruhiuspannan:
Tänään käytiin Forssassa, itse en ollut valmistautunut tähän reissuun ja mulla oli vaan 25 euroa ylimäärästä rahaa mukana, mutta sainpa silläkin jotain ostettua:

Vero Modasta ostin tuubihuivin, jota olin kattellut jo Helsingissä, mutta jätin silloin ostamatta. Ostamattomuus kaihersi kovasti, joten tämä turkoosiriepu lähti mukaani Forssasta (9.95€) Huivin lisäksi ostin kovakantisen vihreän vihon, sekä tilavamman penaalin.
Mahdollisesti tulen palaamaan melko piankin Forssan Prismaan Jim & Jilliin sillä tuli todettua ja testattua että Cheap Mondayn farkut on mulle täydelliset.
Mökkeilystä kuvia mahdollisesti myöhemmin tällä viikolla, mutta nyt meen suihkuun, jospa tämä ylienergiataso hivenen laskisi, palaillaan!

3 kommenttia:

  1. söpöt aurinkolasit ja ihanan värinen toi huivi ! me likey :D

    VastaaPoista
  2. aaw ku söpöt noi alkkarit :: D

    VastaaPoista
  3. Nuo aurinkolasit on suloset. ♥w♥

    VastaaPoista