tiistai 30. elokuuta 2011

Tehokas päivä

Ennätyksellistä, bloggaan jo tähän aikaan! Syynä se, että mulla on paljon tekemistä ja koitan olla mahdollisimman tehokas. Päätin että saan luettua Tuntemattoman sotilaan tällä viikolla että pääsen lukemaan vapaaehtoista kirjaa: On rakkautes ääretön. Toi kirja käsittelee insestiä ja pari sivua lukeneena voin sanoa etten tuu unohtamaan tulevaa lukukokemusta.
Aamusella meinasi iskeä ikävähkö vaatekriisin poikanen, mutta sain sen selätettyä:
Ehdottomasti näiden hiuksien huono puoli on se, että juuri näyttää järkyttävältä juurikasvulta, olen silti vakaasti päättänyt selvitä näillä siihen asti että nää voi taas värjätä.
Oon auttamattomasti rakastunut rikottuihin sukkahousuihin, mutta luulenpa etten saa näitäkään enää jalkaan jahka otan nämä pois. Sääli sinällään, mutta toisaalta ilmakin niin pitää ettiä jotain paksumpaa jalkojen suojaksi.
Aasin sillan kautta pääsinkin aiheeseen: odotan syksyä! Syksyn vaatteita ja etenkin sitä että voi laittaa pipon päähän silloin kun huono hiuspäivä. Sääliksi syysvaatteiden ostelu jää tänä vuonna lähes kokonaan välistä, sillä mun rahallinen tilanne on heikohko, mutta on noita vaatteita muutenkin.

Nyt alkaa Tuntematon sotilas maratooni, palaillaan huomenna hiusjuttujen parissa!

1 kommentti:

  1. ää oon ihan sairaan kateellinen kun oot noin nätti ja sulla on ihania vaatteita, tekisin mitä vaan et olisin iteki noin laiha! :c

    VastaaPoista