maanantai 14. maaliskuuta 2011

Maanantain "riemua"

Hardcore Superstar - Last Call For Alcohol

Ja niin vierähti viikonloppu. Mulla ei nytkään ole mitään polttavaa asiaa, mutta ajattelin kirjoitella kuitenkin.
Mukava yllätys oli mulle se, että teitä on jo yli 80! Tekis mieli vuodattaa tähän ne kuuluisat "en ikin olis uskonut et mun blogii tulee lukee näi moni ja blaablaa" litaniat mutta jätän väliin. Aattelin laittaa pystyy arvonnan kunhan pääsen ostamaan palkinnot.

Aamu oli vaatteitten suhteen yhtä painajaista, sillä tuntui etten löytänyt kaapista mitää fiksua. Vedin kaikki vaatteet alas kaapista ja kyllästyttyni miettimään mitää mielenkiintosempaa asua päädyin mun hätäratkaisuun:

T-paita - Vero moda, Kauluspaita - Gina tricot, Housut - Lindex

Asteikolla yhdestä kymmeneen ärsyttää ykstoista se, etten jaksa koulupäivän jälkeen raahautua ulos auringonpaisteeseen ottamaan kuvia ja sitten laatu on mitä on. Ehkä tää jaksamistasokin nousee tämän jakson jälkeen kun viiminen jakso on rennompi.

Puhuin viime postauksessa siit mun pienestä sivuprojektista ja nyt se olisi sitten valmis! Pääset sivulle tästä. Lisäilen sinne siis omia tarinoita silloin kun oon saanut jotain aikaiseksi ja sitä rataa.

Nyt on aika hyökätä läksykasan kimppuun, palaillaan!

5 kommenttia:

 1. miks käytöt liian isoi farkkui? noi ihan lötköö sun päällä eikä näytä hyvältä ollenkaa

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Mun jalat on kukkakepit, enkä löydä ittelleni mistää tarpeeks kireit farkkui jotka on sopivat vyötäröltä. Pesun jälkeen kaikki housut alkaa "löystyä" :'D

  VastaaPoista
 3. Sullon kyl ihania noi sun asut! Tai ainaki mitä jaksoin selailla tätä blogii taakkepäi, nii oikeesti KUOLEN sun vaatteille! Ihania=)

  VastaaPoista
 4. Saammä kysyy et lataaks kuvas johonki paikkaa ja jaat ne sieltä sitte tänne blogsuun =) jos joo niin millä ohjelmal ja onkse ilmane (=

  VastaaPoista
 5. heyyy pakko kyssyyy et ko oot käyttäny sitä photopuckettii nii ilmasenako se o siul si aina ollu =)

  VastaaPoista