perjantai 11. maaliskuuta 2011

Iloisuus: viikonloppu

Hyvää perjantaita kaikille! Huh tuntu että tää viikko kesti ikuisuuden, vaikka koulussa oli lähes joka päivä jotain erikoista:
Eilen koululla oli Ahaa-teatterin näytös: Toinen vasemmalta. Tykkäsin siitä, vaikka esityksen seuraamista hankaloitti inha mahakipu.
Tänään oli vaalipaneeli ja olen todella positiivisesti yllättynyt! En järin politiikasta perusta, mutta tämä oli ihan mielenkiintoinen juttu. Eli koululla 9 eduskuntaehdokasta, jotka vastailivat meidän kehittelemiin kysymykseen. Itseeni teki suurimman vaikutuksen vasemmiston ehdokas.

Koulusta nyt kuitenkin päivän vaatekertaan:
T-paita - H&M, Farkkuliivi - H&M, Legginssit - Ginatricot, Huivi - Kappahl

Kotona mua odotteli jälleen CDON:in paketti, josta kuoriutui seuraavaa:
Aerosmith: Big ones ja Skid row: Skid row, nämä olivat yhteensä kampanjahintaan n. 16 euroa. Alunperin piti jättää nämä levyt tilaamatta, mutta kuinkas sitä kävikään.

Mulla on ollut tänään siivoilu päivä, joka jatkuu huomenna. Oikein ällöttää itteeki kun joka paikka on nii täynnä kaikkee paskaa, mutta minkäs teet kun siivouksen aloittamiselle kynnys on korkea.

Oon parisen kertaa maininnut täälläkin mun ikuisuus kirjoitusprojektin: Polttomerkityn. Sain viime viikolla ajatuksen, että teen sivun, johon julkaisen kyseistä tarinaa ja myöhemmin sitten muitakin tarinoita. Sivu on nyt työn alla ja toivon mukaan saan sen valmiiksi nyt viikonloppuna. Linkittelen sen sivun sitten tänne kunhan se nyt ensin valmistuu.

(Hiukset sojottavat aavistuksen, koska vähän revin niittä...)
Nyt taidan mennä kasaan ittelleni hampurilaisen, hauskaa viikonlopun alkua kaikille!
Ps. Pokkarikamerani sanoi eilen sopimuksensa irti..

5 kommenttia:

 1. Kukas tää vasemmiston ehdokas oli? Munkin ehdokas on vasemmiston listoilla.. ;)

  VastaaPoista
 2. Heyy ! Liityin lukemaan, oletpas mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
 3. Heipsan! Sut on valkattu mun Linkitä blogisi -skabassa listalle!
  Check:
  >> http://tannifloats.blogspot.com/2011/03/top-5-blogit.html <<

  xoxo

  VastaaPoista