maanantai 28. syyskuuta 2009

Still alive the world is in your hand

Aluksi kerron teille ehkä hirveimmän asian tältävuodelta
Tänään eksyttii metsään Kaisan kanssa. Koulussa oli suunnistusta ja sit lähdettii ettii yhtä rastii ja oltii aika helvetin persees ja varmaa 4-5 kilometriä pois reitiltä. Ja tuli paniikki, ja huudettii apua, ja soitettii opettajalle joka tööttäs autoaa parkkiksella ja me ei kuultu sitä - suurempi paniikki. Onneksi sitten löydettiin joku hiihtopolku ja sit joku laavu ja sit tielle JIPII ja sit käveltii sitä tietä varmaa kilsa nii tuli tienviitta ja puhelu taas opettajalle.
Opettaja soitti koululle ja onneks siä sitten tiedettiin missä kyseinen tie oli, ja sitten opettaja haki meidät sitten siittä.
Opettajan valitus kuinka ei saa poistua reitiltä jos ei tiedä missä on ja kauhee valitus siitä miks ei käytetty kompassia jota meillä ei edes ollut kun opettaja itse oli unohtanut antaa sen meille.
Mutta ihan sama, nyt ollaan kotona ja yhtenä kappaleena, ja aika helvetin väsynyt koska tuli jokseenkin käveltyä tänään.

Tänään olin kässässä oikeesti aika toimelias. Sain tehtyä mun turmapussin valmiiksi (esittely sitten kun saan kotiin) sekä leikkasin kankaat huppariin, ja painoinkin kässäkerhossa. Ps. siitä tulee ehkä maailman hienoin. Lisäksi mulla oli ihan sairaan mahtava inspiraatio tulva tänään ja sain piirrettyäkin vaikka mitä, mutta niistä sitten lisää kun joskus toivottavasti saan niitä toteutettua.

Eilisillasta sen verran että mun näppis sano sopimuksensa irti, ja nyt mulla on joku jeesuksen aikanen näppis ja vihaan tätä. Syyslomalla kaiketi saan uuden ehkäpä.

Oho nyt olikin paljon tekstia. Nyt ajattelin vastapainoksi laittaa kuvia tänne. Kuvat ovat tosin tuttuja DA:tani seuranneille.


Lopuksi haluan kysyä: Oletteko koskaan eksyneet jonnekkin?

3 kommenttia: