sunnuntai 27. syyskuuta 2009

punainen kuu

Eli, olin tän viikonlopun Leiriksellä ekalla isoskoulutusleirillä. Täytyy sanoa että hauskaa oli.

Perjantaina leiri alko puol kuudelta. Aluksi kun istuttiin odottelemassa muita oli vähän semmonen olo, että tuleekohan tästä mitään tällä porukalla. Mutta sitten siinä illan aikana tutustu pariin jotka vaikuttivat ihan OK tyypeiltä.

Lauantai oli aika mielenkiintonen 8'D Meinasin torkahtaa oppitunnille, mutta ei se kai olis paljoa haitannutkaan. Lauantaina tuntu siltä että oltii joka välissä syömässä ja siitä tulikin sitten yleinen vitsi. Illalla oli varsin hupaisaa ku mietittiin minkä värinen kuu oli, keltanen vai oranssi, sitten Tero(?) totes pokkana että punanen, ja siit sitten tuli aika inside juttu.

Sunnuntai aamupäivä menikin aika lailla siivotessa ja syödessä. JA sitten lähdettiin kotiin.


Otin kuvan meiän huoneesta aamulla ku lagailin lattialla, jännää eikö?

Kauheasti en kertoillut koska monet asiat olivat aika inside juttua, esimerkkinä punainen kuu, mikä nauratti aika paljon.


Ajettiin sitten Vammalan keskustan kautta ja poikkesin Ärrälle ostaa mangaa ja limsaa. Naruto 20, ja the Gentlemen's alliance cross 2

Oon unohtanut esitellä tän paidan. Tein tän kässässä ja tykkäilen. Pitäis ostaa jokin leveäsankainen (onks ees sana) toppi alle. Koska kaikki alkaa pohtimaan mitä distorted daytime tarkoittaa niin kerron: vääristynyt päiväsaikaan, tai jotain riippuu miten kääntää. Periaatteessa idea on se, että se on gazeton biisin nimi, minkä nimi on hienon näköinen kirjoitettuna, ja merkityskin ihan jees.

Huomenna postausta mikäli jaksan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti