tiistai 11. joulukuuta 2012

Pikkujuttuja

Tässä on viikon aikana pyörähdetty niin Helsingissä kuin Tampereellakin kaupoilla. Oon melkoisen ylpeä siitä, että olen pystynyt pitämään ostohimoni kurissa ja ostanut vain hyödyllisiä juttuja! (lukuun ottamatta yhtä vihreää, pitkää kauluspaitaa, jonka ostin ginasta ja unohdin kuvatakkin sen)

Helsingin reissulla noukin Stadiumista mukaani Casallin salihanskat! Nyt oon pari salitreeniä vetänyt hanskojen kanssa ja oon ollut tyytyväinen ostokseeni, ei enää törkeen kipeitä kovettumia käsissä! Tampereelle lähdin tekemään vain jouluostoksia, mutta oma napa on aina lähinnä ja niin lähti valosarja (näkyy edellisessä postauksessa), uusi dödö, tuoksutuikkuja ja uusi kalenteri (en jaksa odottaa että vuosi vaihtuu ja pääsen käyttämään tätä!) mun mukaan. 

Ostoshimoni pysyi myös kurissa eilen, kun tilasin joululahjani CDON:ista. Oon kehittiny, etten aina haali kamalasti kaikkea, vain sillä varjolla "nyt kun on halpaa niin pakko ostaa" Katsoo sitten jospa vaikka joulun jälkeen lähtisi sitten shoppailemaan vähän enempi.

Tänä vuonna aloitin joulusiivoilun ajoissa, ettei tartte koko huonetta puunaa yhden päivän aikana. Tänään on siis edessä pientä siivoilua ja pientä kotijumppailua. Huomenna suuntaan salille jos vaikka pystyisi vetämään homman ihan kympillä toisin kuin sunnuntaina, jolloin salilla aika kului makoillessa jalat kohti kattoa,. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun menen salille väsyneenä!

3 kommenttia:

 1. Meinasinkin edellisen postauksen kuvasta sanoa, että "siivoa nainen!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ....toi nurkka on nyt vielä kamalamman näkönen :Dd kyllä sekin siitä jouluksi siivoutuu :Dd

   Poista
 2. Koskas ne alennukset alkoikaan... joulunko jälkeen se oli?

  VastaaPoista