maanantai 17. joulukuuta 2012

Hyvää ruokaa

Oikeasti mun piti kirjotella tää postaus jo perjantaina, mutta sitten se vähän jäi.. No parempi vissiin myöhään kuin ei milloinkaan!

Eli tein tosiaan perjantaina ruokaa:

Mun melkein lemppariruokaa! Spagettia ja sulatejuusto-herkkusienikastiketta ja kaikessa aneemisuudessaan toi on uskomattoman hyvää, vaikka spagetin tilalle olisin mieluusti laittanut nauhapastaa, mutta sitä ei ollut kaapissa. 

Kastikkeen teko:

1. Kattilan pohjalle laitetaan rasvaa/öljyä ja siinä sitten vähän kuullotetaan sipulia.
2. Kun sipuli on omasta mielestä sopivan kuullottunutta niin heitetään kattilaan jonkin verran vettä ja aletaan heitteleen kattilaan sulatejuustoa sopivina paloina, koko ajan sekoittaen ettei soosi pala kattilan pohjaan.
3. Kun sulatejuusto on sulanut, lisätään ruokakerma, sienet (jotka voivat olla paistettuja tai suoraan purkista, ite paistoin sieniä vähäsen) ja mausteet. Itse käytin vain suolaa, pippuria ja vähän chiliä. 

Jos en olisi tehnyt tätä ruokaa myös porukoille, niin olisin laittanut lisää mausteita ja lisännyt sekaan myös paistettua kanaa. 

Voi että, taas tuli sellanen fiilis että haluan tehdä ittelleni ruokaa! En useinkaan tee ruokaa, vaikka osaankin tehdä hyvääkin ruokaa ja tykkäänkin ruuanlaitosta. Ehkäpä tuossa joululomalla tulee taas tehtyä ittelleen ruokaa, kun jouluruoka alkaa tulla korvista ulos. 

Hyvää viikonalkua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti