perjantai 28. joulukuuta 2012

Lahjoja

Muistan kun pikkuisena sai kamalan vuoren lahjoja. Suurin osa jäi nurkkiin pölyttymään, osalla leikittiin hetki ja vain harvat lahjat jäivät jatkuvaan käyttöön. Nyt nuo ajat ovat takana päin, eikä lahjavuorista ole tietoakaan, mutta tänä jouluna en saanut mitään turhaa, josta olen todella iloinen.
Nikki Sixx:n This Is Gonna Hurt -kirja on ollut hankintalistalla jos ilmestymisestä lähtien ja nyt sain sen sitten joululahjaksi! Lisäksi sain Housen 4. tuottarin ja kaverin antamasta lahjasta kuoriutui tuollainen kiva ovikyltti.
 
Valittelin taannoin äidille sitä kuinka mulla ei ole kamalasti omia lakanoita. Noh, löytyipä paketista sitten ihanat tennarinnarulakanat. Lisäksi sain uusia suteja, jospa inspis maalaamiseenkin löytyisi taas pitkästä aikaa, kun on tuo ollut vähän kateissa.
Sain myös tyttöjuttuja joululahjaksi! Kaksi rasvapurnukkaa tulevat tarpeeseen kun iho on etenkin näin talvisin kuiva kuin Saharan autiomaa ja en voi olla iloisempi lumenen meikkipuuterista, sillä sekä meikkivoide ja puuteri olivat multa lopussa.
Kaverin "Survival kit after gym"-paketista löytyi shamppoo, suihkusaippua, pyyhe, proteiinipatukka (jonka muuten söin tänään) ja järjetön purkki kylmägeeliä.
Liikunnallisissa merkeissä lahjat jatkuivatkin: sain toivotun jumppapallon ja 30 euron lahjakortin Stadiumille (jonka olenkin jo käyttänyt!)

Huomiselle olenkin kaavaillut ostosten esittelypostausta, kun tuli tuossa Kaisan kanssa pyörähdettyä torstaina alennusmyynneissä. Tamperetta tai oikeastaan Pirkkalaa kohti suuntaan myös huomenna iskän ja Miksun kanssa. Mennään siis Miksun kasvattajalle pentutapaamiseen, jonne tulevat kaikki Miksun sisaruksetkin.

1 kommentti: