perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tarpeellista & vähän vähemmän tarpeellista

Jes toinen ostosten esittely-postaus peräkkäin, olen nykyisin melkoinen materialisti. Okei en, mutta tässä välissä ei kertakaikkiaan ollut mitään asiaa. Tänäänkin onneksi meni niin, että suurin osa ostoksista tulevat hyötykäyttöön ja tarpeeseen.
Hiusjuttuja! Kuten oon monta kertaa puhunutkin, niin leikkautan tukkani suht lyhyeksi ja ensi viikolla tämän pitäisi _vihdoin tapahtua! Minisuoristusrauta on siis lyhyitä hiuksia varten, hiusväri peittämään lyhyistä hiuksista paistavan juurikasvun (oli muuten hämmentävää kun paketti oli vaihtunut!) ja oon vissiin viikon käytellyt äitin jotain todella huonoa lakkaa, joten oli ihan aiheellista hommata kunnollista lakkaa.

Lenkkitossut! Viimeksi moiset mulle taidettiin ostaa kun menin kutoselle? Alkoivat vanhat olemaan pienetkin jo ja aluksi pelästyin, että nämäkin ovat pienet, muttasitten tajusin kiristää naruja. Mukavaa, kun äiti maksoi nämä (maksoivat 40e), koska oon tottunut maksamaan lähes kaiken itse.

Sitten ne vähemmän tarpeelliset: Mexxin hajuvesi, nimensäkkin mukaan tämä on mukavan fresh. Jotenkin oon kyllästynyt makeisiin tuoksuihin ja tykästynyt raikkaisiin, ehkä aavistuksen "unisex" -tyyppisiin, vaikka kaikki hajuveteni ovatkin ihan vaan naisille suunnattuja.
H&M:stä mukaan lähti pari paitaa, joiste kotona leikkasin hihat veke. Tampereen reissulta mukaan tarttui myös meikkivoiden ja valkoinen lätsä, jotka jäivät vahingossa kuvaamatta.

Huomenna otamme Kaisan kanssa suunnaksi ensin alkuun Humppilan ja sitten illemmalla Forssan Sonjan kanssa, jolla on huomenna synttärit. Nyt kuitenkin historian kirjat huutavat nimeäni ja kuivatut papayat odottavat syöjäänsä, palailen sunnuntaina!
Hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Mäkin etin lenkkareita ittelleni, mut mistään ei oikeen tunnu löytyvän sopivia.
    Olisko muuten asukuvia tulossa, nyt lähiaikoina? :3

    VastaaPoista