tiistai 10. heinäkuuta 2012

Shalalala

Vaikka multa oltiinkin pyydetty postausta Huittisen reissusta, niin valitettavasti sellaista ette saa. Syyksi riittänee se, ettei siinä ollut paljoa kerrottavaa. Tai no, syötiin Sonjan kanssa paljon kaikkea hyviin, oikaistiin ojien ja nurmikon yli ja oltiin pussikaljalla tai paremminkin siiderillä ABC:n nurkan takana. Kun oltiin käyty ei-niin-luksus yksillä, mentiin Sonjan kanssa vielä kaakaolle Kaisan kanssa.

Olin niin tyytyväinen itseeni, sillä en tehnyt turhia ostoksia reissulta:
Ostin siis niitä juttuja mitä pitikin ostaa! Ensi kerralla ostan jotain kyllä toista hoitoainesuihketta koska tämä tuoksuu liian aikuiselta ja naiselliselta mun makuun.
Neutrogenan tuotteista on pakko sanoa, näin yhden käyttökerran jälkeen, että en voi olla muuta kuin tyytyväinen. Kerrankin kun paketissa lukee ettei kuivata, niin ei kuivata! Tosin, vähempää en olisi odottanutkaan, sillä kyseisiä tuotteita myydään myös apteekissa, eikä siellä tosiaan myydä huonoa tusinatavaraa.

Tänään mulla sitten oli inssi. Ennen inssiä mulla oli 3 ajotuntia jossa mokasin kaiken mahdollisen ja inssiin mennessä meinasin sanoa sille inssityypille, että mä en oo valmis tähän. Noh, joka tapauksessa sain kortin! Vaikkakin nipin napin mutta kuitenkin.. Takasin kotiin ajellessa autokoulun opettaja valitti koko ajan, ja sanoi kerran "tapat vielä ittes autolla" Tuosta lausahduksesta huolimatta, aion huomenna istua ratin taakse ja lähteä ajelemaan.

Nyt kun autokoulu homma on hoidettu pois alta, voin vihdoin keskittyä täysillä ylppäreihin lukuun, josta oon luistanut turhankin kanssa. Nyt kuitenkin lähden pienelle juoksulenkille.
Hyvää tiistai-illan jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Onnea tosta ajokortista !
  Itellä loppuu teoriatunnit torstaina ja sitten on syyskuuhun asti aikaa, ennen kun ees sinne kokeeseen pääsen. Ajotunnit alkavat elokuussa.

  VastaaPoista
 2. Joo, onnea ajokortista. : D Kauhistus, eikö opettajan pitäs olla just kannustava, eikä tollanen? ö__Ö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D mun opettaja kehua mua tasan kerran, kun sain auton parkkiin hienosti, muuten se oli yhtä valitusta :D

   Poista
 3. Haahaa :D:D En kestä! Tavallaan ihanaa kuinka suora joku ihminen on ja sanoo tuolleen oppilaalle. :D Mutta kuitenkin just ehkä sitä kannustavuuttakin kaivattaisiin. :D Tsemppiä maantielle! Ei sitä ajamasta opi muuta kun ajamalla! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea..! Ja kerrohan kun lähdet autolla liikenteeseen.. (että mä tiedän pysyä kaukana! :D )

  VastaaPoista