maanantai 20. helmikuuta 2012

Wanhat 2012

Retropop - Tää ilta

Tää ilta menee putkeen, miehet puhuu politiikkaa, naiset istuu ihan hiljaa viiniä maistelee

Perjantaina jotkut tanssahteli wanhoissa ja mä sain jälleen osani "kuvaajan kirouksesta", eli musta ei juurikaan ollut kuvia. Olis ollu kiva laittaa tänne kuvia tansseista, mutta jengi ei olis varmaan arvostanut. Kokonaisuudessaan homma toimi todella hyvin ja kyllä mäkin pääsin tanssimaan (jos sitä tanssiksi voidaan sanoa) meidän vapaatanssiin jonka idea lähti perjantai aamupäivänä.
Mitä jatkoihin tulee, niin mulla oli ainakin tosi kivaa ja mahtavaa. Olisin heti valmis seuraaviin pailuihin, vaikka lauantaina olikin suht rekan alle jäänyt olo. Jatkoilla oltiin Tampereella Kymppikerholla ja voin sanoa että yhdeksännestä kerroksesta alas karauttaminen rappusia pitkin neljän aikaan yöllä on aika saavutus. Illan aikana tuli tanssittua, laulettua ja vaikka mitä mielenkiintoista ja osa jäänee mysteeriksi. Kotiuduin siinä viiden jälkeen ja oli pakko laittaa vielä musiikkia ja tanssia, koska tuntui että mulla jäi vaihde päälle.

Nyt on palattu karuun todellisuuteen ja oon ihan kriiseissä koulun kanssa, sillä motivaatio sen kohdalta on niin nollassa kuin voi vaan olla. Pitänee vaan puskea tää viikko vielä ennen hiihtolomaa, josko sillon saisin kerättyä opiskelumotivaatiota.

Hyviä viikonalkuja kaikille!

1 kommentti: