tiistai 7. helmikuuta 2012

Läpi jälleen!

Piti eilen tosiaan lisätä video, mutta se ei oikein tuntunut latautuvan nettiin. Tiedä sitten, että mikä sillä mahto olla. Nyt kuitenkin pikapäivitystä kehiin, ennen kuin lähden kiitämään.

Tänään oli koulussa kokeitten palautus, joka ei ihme kyllä stressannut olenkaan, tosin en odottanut mitään ihmeellisiä numeroitakaan. Koenumeroitten perään kysyttiin täällä blogissakin joten tässäpä nämä: enkku 5- (kurssiarvosanaksi 6), matikka 6+, vähän laski itseluottamusta koska edellisestä kokeesta tuli 9 mutta koitan hyväksyä tosi asian, ettei todennäköisyyslaskut ole mua varten, saan kurssinumeroks kuitenkin seiskan. Bilsasta tuli lukematta 7½ ja todistukseen 8. Uskonnosta tuli 8- ja äikästä 8+ (johon olen muuten todella tyytyväinen!)

Jospa tässä jaksossa koittaisin opiskella vähän ahkerammin, mutta sitä ennen meikä menee bodypumppiin ja salille!
Palaillaan ensi kerralla kunnollisemman postauksen parissa.

5 kommenttia:

 1. Ihanat kengät! :---D

  VastaaPoista
 2. ehehhe todennäkösyydet ei todellakaan ollu meitin juttu :-----------D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti piristää, et tuo todennäköisyys on kyllä yks matikan vaikeimpia kursseja, et melko normaalia jos siitä tulee reilusti huonompi kun yleensä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettajakin sanoi, että tämä kurssi on sellainen josta kympin oppilas voi saada vitosen ja toisin päin. Näh, ens kurssi siten paremmin taas kuin tämä! (:

   Poista
 4. ihana huone! ja kiva blogi kans (:

  http://brokenbrokenwishes.blogspot.com/

  VastaaPoista