lauantai 2. huhtikuuta 2011

Voiko koulusta saada rasitusvammoja?

Oho kappas, pieni tauko pääsi tulemaan. Tosiaan mun piti postailla eilen, mutta hetkittäin tuli sellainen olo, että nyt on joku kuoleman tauti väsytti niin hirveästi. Koeviikko repii ihmisen kyllä aivan riekaleiksi.
En ala nyt luetteleen, mistä kaikesta mun piti tänään kirjoitella koska suunnitelmat vähän vaihtuivat laiskuuden ja naaman lagaavunden liittyessä peliin.
Historiaa piti tänään lukea, mutta päätin antaa hermoilleni vapaa päivän joten munkkien syömisen ohella tuli tehtyä muuta mukavaa:


Leikkelin jälleen aamulehdestä Helmiä sioille -sarjakuvaa. Paljastan joskus tulevaisuudessa mitä saan "tehtyä" niistä. Jottei lukeminen vallan unohtuisi, päätin lukea parikymmentä sivua Vincen kirjaakin eteen päin, jotta saisin sen ennen juhannusta luettua.
Eilen tuli kauhee himo katsoa pitkästä aikaa L-koodia ja koska Sami oli tehnyt ekstempore katoamistempun aamusella, päätin kattella pari jaksoa ja pussittaa samalla. Kauheeta kun oon nyt kamalasti rahan perään, mutta mun haluan lista on nyt melkoisen pitkä :'D

Huomenna päivä vierähtänee melko sutjakasti historian parissa, mutta jos on inspiraatioo voisin kirjoitella tännekkin (=postausideoita?)
Mukavaa huhtikuun alkua ja lauantai-illan jatkoa!

Ps. lisäsin RK:hon Polttomerkittyä uuden luvun jos kiinnostaa, käykääpä lukemassa.

1 kommentti: