keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Arvatkaas kuka..

...aloitti lomailunsa tänään?
Jees huomenna ei ole enää koulua, koska suurimmalla osalla lukion opettajista on joku koulutus/kokousjuttu, en muista. No saatiin jotain etätehtäviä, mutta pääasia, että voi vain oleilla kotosalla. Olin tänään vielä sen verran ilkimys, etten mennyt uimaan kahdeksi tunniksi vaan lähdin aikasemmin koulusta.

Tän päivän kuvasaldo on aika heikko, sillä tihkusade yllätti kesken kaiken
T-paita - Seppälä, Mekko - H&M, Legginssit - Cybershop

Jos jotain askarruttaa, mikä toi musta möntti on, niin se meiä koira

Että menee hermot tuon mekon helmoihin kun ne kääntyilee kokoajan tolleen väärin päin. Tajusin että tällä mekolla on taipumus eksyä mun päälle aika tarkkaan kuukauden välein.

Olin aamulla salaa innoissani kun oli vähän sateista ja sain kaivaa mun ihanan vaaleensinisen norsusateenvarjon kaapin perukoilta. Kun olin lähdössä bussille, ei satanut laisinkaan ja sateenvarjo jäi kotiin. Katkerana tästä päätin ottaa sen mukaan kuvaan, jottei se jäisi aivan hyödyttömäksi roikkumaan.

Eilen bongailin Gina Tricotin sivuilta muutamat mukavat jutut pitkästä aikaa:

Sisäinen asustehamsterini taitaapi heräillä jälleen kerran kevään tullen.

Iloisia uutisia niille, jotka ovat kypsiä asukuviin: niitä tuskin on tulossa loman aikana! Mutta muuta postailua toki on luvassa. Mitään tähdellisempiä suunnitelmia ei ole, mutta tarkoitus olis siivota vähän yläkertaa, pussittaa, leikkiä kodin hengetärtä ja leipoa jotain ja lupasin käydä ottaan koulun verkkolehteen kuvia. Ja koska mahtavaa säätä on luvattu, niin olla ulkona.

Mahtavaa lomaa niille onnekkaille joilla se alkoi jo tänään!

2 kommenttia: