perjantai 15. huhtikuuta 2011

Vähän ja paljon asiaa

Hyvää perjantai-iltaa vain kaikille! Mun perjantai-iltaani on tähdittanyt siivous, pyykin pesu sekä yleinen lagaaminen - unelmaa eikö? NO ei vaan, siivousta kämppä kaipaakin (roskis oli homeessa mutta siitä ei enempää köh..) En todellakaan saanut siivottua kokonaan, mutta huomen aamulla jatkuu.

Tänään asu ei ollut kummoinen, mutta tulipahan kevättakkia ja leolegginssejä ulkoilettu ja ensimmäistä kertaa (jos mitenkään mahdollista, jättäkää kuvan ilme omaan arvoonsa)Oon nyt armottoman rakastunut kreppi hiuksiin! En siis siten, että koko pää olis krepattu, mutta muutama krepattu hiussuortuva siellä täällä on ihanan näkönen! Ei sillä, että aina jaksaisin krepata edes sen vertaa, mutta olis se siistiä välillä. Eli nyt laitan hakuseen edullisen kreppiraudan.

Jottei tämä postaus jäisi vain tällaiseksi, että kerron siitä kuinka siivosin ja kuinka oon rakastunut kreppeihin, ajattelin valittaa Spotifyta koskevista muutoksista. Varmaan pääasiassa kaikki Spotifyn käyttäjät tietävätkin, että musiikin kuuntelu rajoittuu toukokuun alusta niin, että kuukaudessa saa kuunnella vain 10 tuntia ja yhden biisin saa kuunnella oliko se nyt 6 kertaa? Itse päätin, että alan maksamaan sen vitosen kuussa siitä, että saan kuunnella rajattomasti musiikkia, koska kymmenen tuntia on mun musiikin kulutukselle liian vähän, eikä se 5 euroa niin paljoa ole.
Mitä mieltä te olette Spotifyn tiukennuksista ja aiotteko ostaa mahdollisuuden kuunnella rajattomasti musiikkia?

Viikonloppu suunnitelmia eipä siivouksen lisäksi juurikaan ole, huomenna pitäisi lähtee vähän kuvaileen ja haluaisin leipoakin, mutta kattoo jos nyt jaksaa. Pitäis tehdä yhteiskuntaopin vaaliseurantatyökin nyt sitten tänä viikonloppuna.
Hyvää viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. tuollaisia takkeja kuuluu pitää auki ja imo näyttävät paremmalta silleensä, varsinkin noin löysän topin kanssa :c

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Tiedän, mutta toi näyttää fiksummalta kiinni, koska kun to on auki, toi toinen niitti lirpake lerpattaa rumasti 8'D

  VastaaPoista
 3. MITÄMITÄ toi spotifyjuttu! siis miks en oo kuullu tästä :-D mut pitää vissiin siirtyy takasin toho media playeriin ja youtubeen.. oon vaan niin pihi vaikka ei se vitonen nyt todellakaa paha ole :D

  ihanat noi leggarit!

  VastaaPoista
 4. Sun vaateyhdistelmät on aina ihan sairaan kivoja ♥ ja koko blogisi on muutenkin tosi ihana.

  VastaaPoista
 5. spotify juttu on paska juttu. :( ja se on 5 kertaa/biisi -__-

  VastaaPoista
 6. se on sillee Spotify et jos sulla on se Spotify Free niin saat kuunnella enintään 5 biisiä kuukaudessa ja jos sulla on se Spotify Open nii saat kuunnella 10h kuukaudessa.

  http://ylex.yle.fi/pop-uutiset/spotify-vahvistaa-uudet-rajoitukset

  ja sulla on aivan mielettömän ihania vaatteita/vaate yhdistelmiä ! Rakastan niit!
  Harmi ku mulle ei tollase passaa :(

  VastaaPoista