sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Melkein kadotin kokonaan itseni

Alkuvaroitus: kerronta saattaa olla hieman takeltevaa (syy selviänee myöhemmin)

Hupsista ei oo tullu pariin päivään kirjoiteltua heeh.


Torstaina oli halipäivä ! En halannut varmastikaan niin montaa kuin viime vuonna mutta laatu kai korvaa määrän. Toi nimi määräkin keskittyy suurimmaksi osaksi vasemman puolelle niin näyttää tyhjältä.

Illalla mentiin Kaisan kanssa Huittisiin kattomaan Jos rakastat leffa. Itse tykkäsin kovasti ja leffa aiheutti ittelleni monenlaisia tunteita. Tuli itkettyä ja naurettua. Pilasin myös tunnelman kun ojensin kaisalle nenäliinan.

Lauantaina olin miialla yötä feat Kaisa, Lara ja Emmi. Meillä oli aika saatanan paljon kaikkee syömistä joten sitä sitten syötiin, Juttu luisti melko sutjakkaan ja webin kanssa oli hauskaa. Valvottiinki varmaan yli viiteen. Aamulla olo aika hirveä koska oli mättäny sipsiä tolkuttomat määrät ja energiajuomaa + nukkunut vähän yli 3 tuntia, ja sitten ollu kuollu kokopäivän.. Joku energiajuomakrapula tai jotain ?


Tänään piirsin taas pitkästä aikaa. Tuudittaudun siihen että oon joskus piirtänyt paskemmankin kuvan ja sillain ja tässä ei oikeastaan lagaa kauhean näyttävästi muutakuin kädet. Koska piirtäminen on nyt jääny harmillisen vähälle ni päätin koittaa jos pystyisin kuukauden ajan piirtämään aina viikon aikana jonkun esineen, realistisemman ihmisen eriasennoissa sekä joku kiva animanga kuvanen.. Tällain pystyis kai monipuolistamaan piirtotaitoaan...

Ainiin, Hyvää ystävänpäivää ! Sen kunniaksi sain äiteeltä suklaata:


Nyt pitää kiiruhtaa tekeen läksyt ja lukea sanakokeeseen ja mennä aikasin nukkumaan että pääsee aamulla ylös. Ensi kerralla pirteämpi bloggaus !

4 kommenttia:

 1. LÖYSIN VALAAN JEE
  ja toi suklaa on superi hyväääääääääääääää "!!!

  VastaaPoista
 2. kivaa pikkutextii tos sydämes mun nimen kohal :---D

  VastaaPoista
 3. emmi: JES

  Kaisa: Joku kaisa tais kirjottaa pikkutekstinnn

  kio: Halitaan ihmisiä, ja kun halaa ni se kirjottaa mun sydämmeen nimen ja jos silläki on ni mä kirjotan sen sydämmeen 8D

  VastaaPoista