sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Huonepostaus

Vanhimmat lukijat saattavatkin muistaa, kun vuosi sitten tein huone postauksen. No, kun poistelin postauksia niin poistin senkin, ja onhan multa huone postausta toivottu joten, tässä se on:

Eli, kun mun huoneen oven avaa, näkee ekana mun sängyn, mitä ei YLEENSÄ oo pedattu. (näyttääpä muuten köyhältä, ku mattooka ei näy.)

Ovelta katsottuna oikealla on mun kirjahylly, mikä vähän pursuaa mangaa heeeh. Stereo pömpelin alapuolella olevassa hyllyssä on mun koulukirjat, ja sen alla on muutamat lautapelit. Joitain tarkempia kuvia hyllyköstä:(ps. toi super"söpö" sushi meikkipussi on tuuraaja, koska pesin tänään mun vakituisen meikkipussin)


Tässä näkyypi sitten peili paremmin, ja ovi, jonka laitoin tänään uusiks: vähensin kuvia reilulla kädellä ja järkkäilin muutenkin uusiks. Tykkään kun on vähän siistemmän näköinen.


(ingooratkaa huulirasva)
Sitten vielä mun pöytä, joka yleisesti on vaan kaiken rojun säilytyspaikka. Ja koska tykkään mun hajuvesipulloista niin oli pakko ottaa niistäkin lähipotretti:


Anteeksi muutaman kuvan epätarkkuus, mutta näin pimeään aikaan on pakko ottaa salamalla, ja salamakuvat ei tykkää musta. Asiaa ei tue se, että mun yks lamppu on palanut. Nyt kuitenkin koitan ottaa kampanjan, että kuvaan kaikki mitä kuvaankin ni järkkärillä = hyvälaatuisia kuvia luvassa (toivotaan)

Aa ens viikolla alkaa uusi jakso koulussa, joka on oikeesti aika perseestä. Huominen on tosin vielä vanhaa jaksoa mutta ei se oikee mitää auta. Voin ens viikolla angstailla sitten uutta jaksoa.

6 kommenttia:

 1. Vähän sun huone näyttää tyhjältä tossa sänkykuvassa XD Muutenkin outoo nähä se noin siistinä :'DD

  VastaaPoista
 2. ... katoin että jessus miten siisti :'DDDD
  ihan orvon näkönen :D:D
  munki pitäis tehä huonepostaussss, mutta mutta pöydän vois viä siivota :D

  VastaaPoista
 3. oii ku kiva huone :--)) rakastan huoneita minkä perusteella voi oikeesti päätellä jotain siellä asuvasta tyypistä (sulla ku on esim noi mangat sun muut hyvin esillä)

  VastaaPoista
 4. VOIH TULI EKAT PIMPERO BAILUT MIELEEN !!11++

  VastaaPoista
 5. hieno huone sulla : DD siistimpi ku mulla

  VastaaPoista
 6. Sonja - noh ei se huone kauaa tossa kunnossa

  Kaisa - No huone ei ole enää tossa kunnossa XD oke on se kyl melkee mut

  j - Kiitosta :)

  Emmi - IHAKS TOSII

  Jenna - Kiitti ! 8)

  VastaaPoista