sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kätke raivosi nauruun

Anteeksi tämmöinen pieni muotoinen hiljaiselo, mutta ei ole ollut mitää yli tärkeitä juttuja. Eilen illalla mun piti kirjoitella mutta sitten en vain jaksanut.

Mulla oli eilen huonopäivä. Aamulla otti päähän kun en jaksanut lähteä isoskoulutukseen. Koko päivän mua vaivasi ikävä mahakipu, mikä jatkuu yhä. Yksi mukava yllätys mahtui päivään mukaan:

Kun söin ja angstailin ni iskä tuli kaupasta ja anto sen mulle. Mulle tuli vaan semmonen "mistä hyvästä *___*" Mutta sitten selvisi että iskällä oli taka-ajatuksia, koska se polttaa nää levyt ittelleenkin autoon 8'D
Eli nyt on koko viikonloppu kuunneltu Lady Gagaa


Edellisessä kuvassa jo vilahtikin nykyset kynnet. Nää oli päivän tai pari vain keltaiset mutta eilen sitten halusin tehdä näihin pilkkuja. En muista sanoinko jo viimeksi että alan kohta olla tyytyväinen kynsien pituuteen (nyt kun sanon näin, ni ne taatusti lohkeilee)

Viimeyönä tuli pelästyttyä oikein kunnolla, kun palohälytin alko piippaileen. Iskä tuli vaa äkkiä yläkertaan sanoon että meillä palaa ja et haisee sauhu. Hetken päästä siittä sitten vasta todettiin ettei sauhu oikeasti haise ja meillä ei pala. Syy palohälyttimen piippailuun oli onneksi vain tyhjenevä patteri.
Aamulla oli ikävä huomata että ei tullut lämmintä vettä, koska putket olivat jäässä. Toinen melko kettumainen asia oli se, että lunta oli niin paljon alatiellä että autolla ei päässyt kulkemaan. Eli se oli sitten alatielle lumitöihin että pääsin isoskoulutukseen. Putkimies kävi illemmalla ja nyt tulee lämmintä vettä, MUTTA AURA EI OO VIELÄKÄÄN TULLUT. Kylän melkein kaikki muut paikat on aurattu mutta miksei meiän tietä ?Tänään naama lagas auttamattomasti ja hiukset myöskin, perus sunnuntailagaus.

Huomenna on liikuntapäivä koulusta, ja ite oon menossa vinkkiin (siellä voi pelata sulkapalloa, sählyä yms. ja siellä on kuntosali)Parasta on se, että bussi sinne lähtee vasta puoli kymmenen, ja äiti on kotona eli: saa nukkua tunnin pitempään. Huominen ilta kuluukin sitten yhteiskuntaopin kokeisiin lukiessa, koska oon aivan pihalla koko aineesta.

Nää postaukset on ollu ihan kopioita edellisistä, mutta tässä helmikuussa ei oo tapahtunut oikeasti mitään. Palaillaan huomen -tai tiistai-iltana !

6 kommenttia:

 1. Siis niin sama juttu, tuntuu et helmikuussa ei oo tapahtunu yhtikäs MITÄÄN :D

  VastaaPoista
 2. ihanat kynnet =)) voisit taas tehä jonkun kynsi postauksen ;) onneks mulla on lomaaa : DD

  VastaaPoista
 3. Kaisa - Mullekki tuli mielee marsupilami !

  iita - kiitos

  Sonja - Onneks tulevat kuukaudet on tapahtumarikkaampia

  Jenna - Kiitos, ja kiitos ideasta, voisin koittaa kaavailla jotain kynsipostausta

  VastaaPoista