maanantai 28. syyskuuta 2009

Still alive the world is in your hand

Aluksi kerron teille ehkä hirveimmän asian tältävuodelta
Tänään eksyttii metsään Kaisan kanssa. Koulussa oli suunnistusta ja sit lähdettii ettii yhtä rastii ja oltii aika helvetin persees ja varmaa 4-5 kilometriä pois reitiltä. Ja tuli paniikki, ja huudettii apua, ja soitettii opettajalle joka tööttäs autoaa parkkiksella ja me ei kuultu sitä - suurempi paniikki. Onneksi sitten löydettiin joku hiihtopolku ja sit joku laavu ja sit tielle JIPII ja sit käveltii sitä tietä varmaa kilsa nii tuli tienviitta ja puhelu taas opettajalle.
Opettaja soitti koululle ja onneks siä sitten tiedettiin missä kyseinen tie oli, ja sitten opettaja haki meidät sitten siittä.
Opettajan valitus kuinka ei saa poistua reitiltä jos ei tiedä missä on ja kauhee valitus siitä miks ei käytetty kompassia jota meillä ei edes ollut kun opettaja itse oli unohtanut antaa sen meille.
Mutta ihan sama, nyt ollaan kotona ja yhtenä kappaleena, ja aika helvetin väsynyt koska tuli jokseenkin käveltyä tänään.

Tänään olin kässässä oikeesti aika toimelias. Sain tehtyä mun turmapussin valmiiksi (esittely sitten kun saan kotiin) sekä leikkasin kankaat huppariin, ja painoinkin kässäkerhossa. Ps. siitä tulee ehkä maailman hienoin. Lisäksi mulla oli ihan sairaan mahtava inspiraatio tulva tänään ja sain piirrettyäkin vaikka mitä, mutta niistä sitten lisää kun joskus toivottavasti saan niitä toteutettua.

Eilisillasta sen verran että mun näppis sano sopimuksensa irti, ja nyt mulla on joku jeesuksen aikanen näppis ja vihaan tätä. Syyslomalla kaiketi saan uuden ehkäpä.

Oho nyt olikin paljon tekstia. Nyt ajattelin vastapainoksi laittaa kuvia tänne. Kuvat ovat tosin tuttuja DA:tani seuranneille.










Lopuksi haluan kysyä: Oletteko koskaan eksyneet jonnekkin?

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

punainen kuu

Eli, olin tän viikonlopun Leiriksellä ekalla isoskoulutusleirillä. Täytyy sanoa että hauskaa oli.

Perjantaina leiri alko puol kuudelta. Aluksi kun istuttiin odottelemassa muita oli vähän semmonen olo, että tuleekohan tästä mitään tällä porukalla. Mutta sitten siinä illan aikana tutustu pariin jotka vaikuttivat ihan OK tyypeiltä.

Lauantai oli aika mielenkiintonen 8'D Meinasin torkahtaa oppitunnille, mutta ei se kai olis paljoa haitannutkaan. Lauantaina tuntu siltä että oltii joka välissä syömässä ja siitä tulikin sitten yleinen vitsi. Illalla oli varsin hupaisaa ku mietittiin minkä värinen kuu oli, keltanen vai oranssi, sitten Tero(?) totes pokkana että punanen, ja siit sitten tuli aika inside juttu.

Sunnuntai aamupäivä menikin aika lailla siivotessa ja syödessä. JA sitten lähdettiin kotiin.


Otin kuvan meiän huoneesta aamulla ku lagailin lattialla, jännää eikö?

Kauheasti en kertoillut koska monet asiat olivat aika inside juttua, esimerkkinä punainen kuu, mikä nauratti aika paljon.


Ajettiin sitten Vammalan keskustan kautta ja poikkesin Ärrälle ostaa mangaa ja limsaa. Naruto 20, ja the Gentlemen's alliance cross 2

Oon unohtanut esitellä tän paidan. Tein tän kässässä ja tykkäilen. Pitäis ostaa jokin leveäsankainen (onks ees sana) toppi alle. Koska kaikki alkaa pohtimaan mitä distorted daytime tarkoittaa niin kerron: vääristynyt päiväsaikaan, tai jotain riippuu miten kääntää. Periaatteessa idea on se, että se on gazeton biisin nimi, minkä nimi on hienon näköinen kirjoitettuna, ja merkityskin ihan jees.

Huomenna postausta mikäli jaksan.

torstai 24. syyskuuta 2009

kaiken saavuttaa voi, en aio luovuttaa

Tämän päivän vietin kotosalla, koska olin eilen ollut hieman kipeä. Tänään ei ollut kuumetta ja olo oli muutenkin ihan OK paitsi että kurkku on kipeähkö. Ihmeellisesti sain päivän kulumaan.

Aamusella, eli vähän kahdeksan jälkeen (kyllä, heräsin aikasin) kattoin putkeen molemmat gazeton keikka dvd:t, joitten jälkeen kattelin pokemonia kaseteilta.

Pokemonin jälkeen siirryin koneelle kattelemaan bleachiä, ja nappailin katselemisen ohella klippejä.

Tuli myös lakkailtua kynnet. Tykkään näistä paljon !


Sitten löysin aika inspiroivia kuvia, ja oli pakko tehdä parin kuvan kollaasi niistä.

Huomenna lähden isosleirille ja tulen sunnuntaina, joten leiristä mahdollista merkintää odotettavissa sunnuntaille.

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

please, please, please

KOSKA OON NYT VÄHÄSEN KIPEE NI TULEE LYHYT JA KUVATON RAPORTTI MIYAVIN KEIKASTA.

Eli siis, yhdeksältä me oltii jo jonottamassa Pakkiksella, ja sit tutusttuttiin teeaan ja jesseen (essi) aa oli sika mahtava fiilis. Sit olin jossain fanihaastattelussa ja hiukset varmaa nätisti siin kuvas minkä se otti musta, iidasta jessestä XD jonotus fiilis oli tosiaan ihan pilvissä kunnes kaks jotai ämmää tuli aiheuttaan jonotus kriisin. Mut fiilis nousi taas ku niiltä vietii varmaankin keikkaliput !

Keikka oli ihana ! Haluun takas ! Miyavi lupas tulevansa uudestaan. pari ekaa biisiä olin 4-5 rivis ja sit ajauduin keskelle ja jossain välissä meni jalat alta ja mut nostettii ja pääsin sit menee ihan sinne taakse ja kävin juomas ja sit pompin taas ja aa ihan xcgfd.

En nyt selitä enempää koska tää on ihan sekava ja oon itekki ihan sekasin ja kuumeessa.

Kunnon päivitystä toivottavasti viimeistään maanantaina

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Niin, tänään olet lähtenyt pois.

Oke, teen sen haaste postauksen sitten joskus kun mulla ei oo mitää muuta 8'D Mutta täsä nyt alku viikon juttuja.

Tää on viä oikeestaan sunnuntai asiaa, kun siivosin. Löysin sormuksen minkä sain kun olin varmaan kolmosella, ja sillon se oli liian iso sormeen, mutta nytten se on sopivan kokoinen. Sitten löysin myös ton lohikäärme korun mistä tykkään aikas paljon, muistan vieläkin kuinka ostin sen h&m:n poikien puolelta, aikaa ennen jeesusta.

Oon tyytyväinen itteeni, kun sain taiteiltua kauppakassin, mis on gazeton logo, eikä meinannut mennä ku muutamaan otteeseen hermot. Kässän tunneille tein.
Tiistaina alko tehdä mieli tofujäätelöä, ja kävin ostamassakin. Jo parin lusikallisen jälkee alko ällöttää ku se on niin makeeta. Lähtee makeen himo ainakin nopeesti 8'D




Eilen olin kuvaamassa kaisan kanssa vähän villilässä. Nyt en laittanut mitää hienoi kuvia sieltä, vaan säästän ne sitten tällä viikolla toivottavasti tulevaa valokuva postausta varte 8D


Aurinkolippa (joka oli vaan aamulla ku alko häirittee) - en muista
T-Paita - Seppälä
Mekko - H&m
Housut - H&m


Sori naama lagaa ja pahasti mutta joo
T-Paita - H&m
Housut h&m
Kaulakoru - H&m

Panta - en muista
Huppari - Kirppis
T-Paita - H&m
Housut - Vanhat vintistä.

Tänään oli aika raivo koulupäivä. Mutta fiilis koheni ku saatiin matikan kokeet ja sain 8+, oon itte tyytyväinen, ottaen huomioon että tein kokeen puolihorroksesta koska edellisenä päivä oli ollut Elämä Lapselle kondertti, ja olin sitten nukahtanut puol kolmelta ja nukkunut neljä tuntia. Kotona odotti mukava kirje: Isoskoulutus lappu. Jännittää, eka IK leiri on tän kuun vika viikonloppu. Jännää.

Mutta tosiaan, yritän saada valokuva postausta aikaan.

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

kertakäyttöihmisetkin voit monta kertaa kierrättää

Oke ! Nyt tulee sitten viikonloppukooste postaus.

Käytiin eilen Huittisissa Jyskissä, ja mää bongailin sieltä sitten nää vaatehenkarit, mis on noi klipsut. Mulle on nyt taas tullu himo suunnitella vaatteita, ja halusin sitten kunnon henkarit mihin voin laittaa tuotokset roikkumaan. (olipa hyvä perustelu) mutta joo. Hinta oli jotain 4 euroa. Äiti oli kiva ja maksoi. Ostettiin huittisista mulle sitten punainen sävyteväri hiuksiin, koska tää slaissi on nyt jo ihan oranssit, ja haluan sen taas miyaviin punaseks.

Tänään olin reipas, kun sain huoneen siivottua (SAAVUTUS) halusin leipoa mokkapaloja. Amnam näistä tuli hyviä, ja ihan nättejäkin jos edellisiin vertaa.

Huonetta siivotessa mulle tuli idea, että esittelen 3 asiaa mistä pidän erityisesti mun huoneessa.

Kaktukset, ja the GazettE:n NIL levy, lasipurkki minne laitan liput mitä en saa hukata, esim nyt miyavin keikkalippu, ja sitten sinisen roskiksen sisältöö voitte vaan arvailla.

Tykkään myös samaisen pöydän toisesta päästä mistä löytyy sitten mun muutama kirjat, japan pop ja anime lehdet. Gazeton 2 keikka dvd:tä ja mun hajuvedet.

Ja sitten, kuva mun kirjahyllyn yhdestä hyllystä mistä tykkään erityisesti, en tiedä miksi mutta se on niin kiva 8'D


Ja näin loppuun kuva tän hetkisistä kynsistä. Nää ei oikein tunnu kasvavan, ainakaan kauheen nopeesti. Kai nää viä joskus on pitkät.

Huomenna teen ehkä haastepostauksen, mikä mun on kyl pitäny tehdä koko viikko, mutta kattoo nyt miten jaksaa sitten. Ainiin, videopostauksen aiheita saa ehdotella

ps. kävin eilen kuvailemassa, kuvia voit katsoa täältä

perjantai 11. syyskuuta 2009

Kun valot syttyy Itäkeskukseen

Oho päivittely on jäänyt mutta mutta koitan parantaa tapani. Tässä nyt pieni tiivistelmä viikosta:

Nää tuli postissa tiistaina. Oli ihan järkytön ihii ku hain nää postilaatikosta. Dvd on Yokohama Areenalta. Oli kyllä ihan sika hyvä, ehkä parempi kuin se stacked rubbishin keikka dvd mikä on kuvattu Yoyogilla. Rakastuin tän dvd:n myötä GO TO HELL biisin, mistä en ole aikaisemmin kauheasti tykkäilly.
Nyt pitää ihkuttaa vielä siitä kuinka Gazetoilta tulee joulukuussa uus keikka dvd, Dim scenen päätöskeikka Saitamassa. (?)
Keskiviikkona oliki elämä lapselle. Aa oli ihan sairaan siistiä, ja aa haluan takaisin. Oltii sivussa eturivissä, mistä ei nähnyt kamalan hyvin mut eturivi on aina eturivi. En nyt jaksa alkaa kirjottelee kuinka mahtavaa se oli ku jokainen osaa kai itse kuvitella, ainakin toivon niin.
Seuraavana päivänä oli matikan koe, ja oli kyl tosi "ihana" tehdä se aika väsyneenä, olin ehkä nukkunu 4 tuntia.

Jaa-a, eilen ilmottauduin isoskoulutukseen, ja saan ensviikon alus tietää mille alotusleirille pääsen, jänskättää. Ja vähän reilun viikonpäästä miyavi aa. Mut joo. Koitan tosiaankin tehdä merkintöjä useemmin.

Tulipa idea: Haluun tehdä videopostauksen, mutta mistä kertoisin siinä. EHDOTTAKAA

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

the Take over

Nyt alkuun sanon et tulee aikas pikapäivitys, mutta eipä se mitään.


Tän ostin torstaina seppälästä, kun käytiin kaisan kans Vammalassa. Maksoi n. 12 euroa ja tykkään kovasti. Ihanan lörttö ja ihii <3


Eilinen päivä.. Koneella, suklaan syömistä ja kaikkee ei niin hyödyllistä, tosin tein omenahilloo ja olin sienillä.. Eli viikonloppu oli aika mielenkiintoinen eikös vaan.

Oke, tästä tuli historian kliseisin ja lyhyin merkintä mutta ideat on lopussa ja eikä mulle tapahdu mitään, joten kaipailisin nyt ideoita
Huomenissa tulossa merkintä.

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

I'll tell you what distress means.

Anteeksi nyt viime aikoina olleet hieman epäselkeät merkinnät, koitan muuttaa asiaa.

uskokaa pois, sensuroin vain teidän parhaaksenne. Mutta siis edellisessä merkinnässä huomattiin että eka blondauskerta kusi aika pahasti. Onneks Sami sitten kävi seruraavana päivänä Vammalassa ostamassa hiusvärin, ja se onneks sitten vaalensi. Samana iltana Kaisa värjäs mun hiukset punaseksi. Mää tykkään näistä paljon, ihii siittä onkin aikaa kun viimeks oli punasta päässä.
Ennen hiustenvärjäystä käytiin kirjastossa, ja laitanasin vähän fantasiaan kallistuvaa kirja, eli lumotut, ja jäiset jumalat. Tähän väliin voin ilmoittaa liian kiinnostavan jutun, että sain remeksen draculan ratsun luettua ja se oli hyvä. kaikkia kiinnosti.
Anteeks huono kuvanlaatu. Tänään lakkasin kynnet, 2 kerrosta wild'ncrazyn lakkaa ja päällä beautyukin pinkkiä, tykkäilen näistä.
hupparit - seppälä
t-paita - anttila
kraka - cybershop
housut - h&m

Koitan kehitellä jotain oikeesti fiksua kerrottavaa. ideoita ?