sunnuntai 6. joulukuuta 2009

When you're my favorite kiss?

Hupsista, on jääny kirjottelu.. Loistava huono selitys tähän on se että tet-viikko oli melko raskas ja iltaisin oli menoa ja kun pääsi koneelle oli jo ihan semmonen bleeh - olo. Te toki sitten uskotte tämän 8)

Jos vielä jotain tet-viikosta pitäisi sanoa, niin kyllä se melkein parani loppua kohden, ja sitten perjantai oli ihan siedettävä, kun olin tiimarissa huikeat 3½ tuntia.
Samaisena päivänä kävin vähän joulu ostoksillakin, mutta siitäpä ei enempää.

Eilenkään en saanut mitään aikaseksi kun oli isoskoulutusta. Nyt oli kyllä huomattavasti hauskempaa kuin edellisellä kerralla, pelattiin semmosta mukavaa kortti juttua ja jutut pysyivät aika asiallisina.

Viikkoon vielä palaten:

Itken näitä. Ihan lyhyet, koska halkeilivat tetissä vaikka kuinka paljon, ja kotona piti leikata siedettävän muotosiksi, ni yyh. Mutta eiköhän tää tästä. tällaiset kynnet olivat loppuviikon, mitään hienompaa en jaksanut tehdä koska lakka kuluisi pois kuitenkin.


Anteeksi huono havainnollistava kuva mutta kuitenkin. Lakkasin tossa aamusella jotku itsenäisyyspäivä kynnet puolivahingossa heh. Sitten koitan havainnollistaa glitter eyelineria ja mustaa kajalia mitkä ostin viime viikolla seppälästä.

Oh shit tulipa sekava merkintä ku piti kertoo niin monesta asiasta. No mutta, ensi kerralla sitten selkeämpää postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti