perjantai 18. joulukuuta 2009

Kerro minulle, minne pakenet?

Tänään oltii Kaisan kans tänään samanlaisissa vaatteissa koulussa, ja voin kyllä sanoa ettei tehdä sitä enää koskaan. Näytti erittäin idiootilta. Meillä oli siis kauluspaita, musta liivi, mustat housut, sekä sukat.


Sain tänään tommoset kivan sinisen jouluvalon ! Päätin vähän taidekuvailla sitä. Omnom tykkään tästä.


Nyt ajattelin sanoa sanasen lakoista joita oon nyt vuoden aikana käytellyt. Aloitan vasemmalta.
Shockwaves
Ihan peruslakka. Jossain välissä käytin tätä lakkaa aina, mutta nyt se on jäänyt. Syynä ehkä se että pito ei täyttänyt vaatimuksiani, ja joskus tuntui jotenkin tahmaiselta hiuksissa (O.O?) Tuoksu tosin ei ottanut nenään kamalasti.

Wellaflex
Tämä lakka on sellainen jota vältän nykyään koska: tuoksu suorastaan sattuu nenään, ja tästä jaa aivan kamalan helposti lakkaklönttejä hiuksiin. Pito on tosin tämän lakan hyvä ominaisuus.

Got2b. - 2 sexy

Tämä on varmaan paras lakka mitä mulla on ollut. Tuoksu ei ota nenään, lakkaklönttejä ei saa helposti tulemaan. Pito on ihan riittävä, vaikkeikaan siitä ihan parhaasta päästä.

Got2b. - glued
Myös hyvä lakka, käytin keväällä varmaan liikaa ja tämän tuoksu on alkanut ottaan nenään aivan hirveästi. Tämä lakka ansaitsee kiitosta sen pito kyvystä, mikä on mielestäni todella hyvä.

Erisan
Tämä lakka on mulle aika korvaamaton. Vaikkakin tässä lakassa pito on melko mitätön tässä on yksi ominaisuus mistä oon todella iloinen - hajusteeton. Näin ollen sopii todella hyvin etuhiuksien lakkaamiseen.

Siinäpä vähän hiuslakoista.. Huomenna on sitten kirkko ja todistusten jako, ja sitten melko kaivattu joululoma. Ens postauksessa sitten toivottavasti se video koska seuraavaksi vuorossa on se 100. postaus.

3 kommenttia:

 1. ah, mie en ikinä tuu pitään postausta hiuslakoista koska niillä ei oo mitään vaikutusta näihin kutreihin :'DDd

  VastaaPoista
 2. Ooo, olen todella rakastunut tuohon got2b:n glued lakkaan <3 Hyvä tuoksu, hyvä pito - ja mikä parasta, iloisen värinen pullo!

  VastaaPoista
 3. Sonja - 8D kyl kaikkia hiuksia saa laitettua lakalla

  P-oa - glud on munkin mielestä pidoltaan parempi ku 2 sexy, mutta tykkään enemmän 2 sexyn tuoksusta

  VastaaPoista