perjantai 25. joulukuuta 2009

Joulupukki kävi

Ja sain kaikkee kivaa, ja tänä vuonna sain kaiken mitä olin toivonutkin. Mutta pitemmittä puheitta asiaan:

(Taiteellisesti hieman epätarkka kuva)
Eli sain korvikset ! Omnom tykkään noista tähdistä. Tulee varmaan olemaan kovassa käytössä. Lisäksi sain tähtikaulakorun, olin ihan aww ku avasin paketin. Sitten sain aluslakanan ja saman värisen tyynyliinan.

Sitten pari yöpaitaa. Toisessa oli tuollainen pinkki nalle. Ja tuo kiroileva siili on niin mulle ainakin aamuisin.

Oujee suoristusrauta ! Aika rakkaus ja nyt pääsen eroon mun vanhasta joka lämpenikin tosi kauan -.- Tällä saa hyvin suoristettua lyhyemmätkin hiukset.


Sitten sain piirrä mangaa gootti ja kauhu.. Olen vasta selannut vähän tätä, ja totesin että ainakin joitain kuvakulmia voisi olla itse harjoitella tämän avulla. Voipi olla että jotain inspiraatiotakin tästä ammennan. JA TON KIRJAN KANSI ON NIIN SIISTI ETTEI MITÄÄ RAJAA.. Eli puhui tosta kadonneet kyyneleet, jonka kannen salavalo vähän raiskas. Takakannen perusteella voisin sanoa että vaikuttaa tosi mielenkiintoselta.

Sain dark rouge hajuveden. Vähän olin sillain omg ku en ollut koskaan ees haistanut.. Mutta yllätyin positiivisesti, aluksi tuoksui kauhean pistävältä mutta hetken päästä tuoksu oli hyvä ! Sitten sain tuollaisen mustan glitterlakan.

JES nyt mulla on varahiuslakka jos lakka loppuu huonoon aikaan. Sitten oriflamen saippuaaa joka tuoksuu niin hyvälle että. Tota toi axe juttu on vähän tota fail etten sanoisi mutta ei se mitää. Kaittoin eka vähä kieroo et se olis niinku tytöille mut sitten ku haistoin ni moro, noh ujutan iskälle tai jtn XD


Puman flowing hajuvesi party ! Tuoksuu paremmalta kuin muistin. Liäksi tossa On oriflamen luomiväri, musta kajali sekä tuollainen miniglitterhuulikiilto mitä pitää laittaa ihan hirveen vähän jollei haluu mitää jäätävän paljon glitteröiviä huulia.


Oujee pelejä.. Ton naruton kanssa kuluu mukavasti aika (testasin meinaan)Blee ja sitten sain tuollaisen ihanan huivin, pitää kehitellä että minkä vaatteitten kans käytän sitä.


Animeleffoja jahuu ! Vois kattoo tässä joku päivä


TÄÄ NIIN AIHEUTTI MULLE KOHTAUKSEN ! ;___________________________; aloin kiljuu ja tärrää ja itkee sillain hysteerisesti. nosebleed..

Näiden lisäksi sain:

Iittalan mukeja
Karkkia
Rahaa 120 e (tre kutsuu joskus)
Tähtivaeltaja lehden
Haikara puupatsas mikä lie
Gazen nameless liberty six guns dvd
Singstar suomipop

En kai sitten unohtanut mitään. Kaikki lahjat oli ihania ja lahjoja oli yhtä kivaa avata kuin aina, mutta parasta joulussa oli äänensä laulaminen käheäksi 8)

ps.


SAIN VAIHDETTUA KORVIKSET

5 kommenttia:

 1. anteeks, eiks toi axe ole ihan miehille? =O

  VastaaPoista
 2. ...tiesin et tuut rakastamaa mun lahjaa<3

  VastaaPoista
 3. iita - itseasiassa varmaan kyllä, huomasin itekki fail rate XD
  kio - neeh XD

  VastaaPoista
 4. jee oon ylpee susta, sait vihdoin vaihdettua korvikset!!
  ja oot aika miehekäs ku axeeki :----D
  KAMALA PAKETTI TOSSA HAJUVEDESSÄ... KATO NYT KUI KIERON NÄKÖNE TOI NAINEN >:'''DDD

  VastaaPoista
 5. Minustakin on tulossa gootti olen päättänytsen!!

  VastaaPoista