torstai 6. elokuuta 2009

vallankumouksen jälkeen eivät herrat enää juhli.

Mun puolesta vois olla aina kesä. Sais käyttää aina vaa t-paita ja shortseja, ei olis kylmä. Vaikka musta kerrospukeutuminen on ihan jees, niin se on ärsyttävää laittaa monta kerrosta vaatteita ja silti palelee. Syksy tulee ja koulut alkavat ihan pian, olisi kiva saada jotain uutta sinnekkin. Kattelin h&m:n sivuja ja tässä joitakin tärppejä:


Oikealla alalaidassa turkoosi laukku. Väri on ihana ja muutenkin tilava. Tuskimpa koululaukuksi kävisi, mutta tää on kiva. tahdon.
Laukun yläpuolella onkin sitten pipo ehkä vähän myöhempää syksyä varten. Viime vuonna en käyttänyt koko talvena mitään pipoa tai vastaavaa vaikka oli kylmäkin. Yleensä inhoon pipoja mutta tää kiva.
Sormuksia jee. Nää on tämmöttiä tavallisia, eikä kamalan huomiota herättäviä, mutta mitä siitä nää on nättejä.
Vasemmassa yläkulmassa onkin musta liivi, missä on mun mielestä hieno rypytys. Tää ei nyt ole mikään lämmin vaate mutta lämpimät kelit jatkuvat pitkään, toivottavasti.
Ja vielä vasemmassa alalaidassa, kynsikkäät. Kauhean aikaisin en viitsisi tumppuja kaivaa esiin, joten tällaiset olisivat täydelliset hivenen viileisiin syys-aamuihin.

Huomenna meen Tampereelle, katsotaan josko sieltä löytyisi jotain noista tai jotain aivan muuta. Rahaa mulla ei kylläkään ole kamalasti mutta mutta enköhän selviä, jos vaikka raaskisi käyttää hieman rippirahoja.Paita - seppälä
Shortsit - sportia

Merkintää Tampereen reissusta on tulossa varmaankin lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti