keskiviikko 5. elokuuta 2009

katsellaan ohi lipuvaa Ruotsin-laivaa, se on matkalla Tukholmaan

Sisko soitti lauantaina: "lähdetisiks laivalle huomenna?" olin vaan mitä vittua ja menin kysyyn lupaa äitiltä. ja sain luvan. Äiti sano et antaa mulle vähän rahaa, ja lykkäs mulle 100 euroa ja kysy et riittääkö. olin vaan sillain "O.O ööh riittää hyvin, kiitos." Siskon tyttö ei tienny vielä lähdettäessä meiän pihasta että ollaan menossa laivalle. Salaisuus paljastui vasta satamassa, ihmeteltiinkin miten se ei tajunnu sitä.


Mulle eka kerta ku oon silja linella. Kuvassa näkyy Viking line:n Isabella laiva, jolla oon ollu kerran pienenä.


Nyt ollaankin vähän kauempana satamasta. Olisin voinut olla kannella vaikka kuinka kauan katselemassa kuinka mutkiteltii saaristomerellä.Lastendrinkit on kivoja. Koska siljalla oli nyt teemana Ice age 3, niin drinkkien nimetkin oli sen mukaset. tää oli diego. Join näitä koko matkan aikana yhteensä kolme, kun nää oli niin hyviä.


Tästä käykin ilmi, että laiva oli Europa, mikä on suurin Ruotsin-laiva. Aika turha kuva, tässä on mun maihinnousukortti ja aamiaiskortti, mutta pakko oli ottaa näistäkin kuva.


Illemmalla hilluttiin kannella, tuli napattua tämäkin kuva. Kannella käytiin myös jossain kahdentoista aikaankin mutta silloin oli aika pimeetä.
Kun oltii menossa nukkuun katteltii hytin ikkunasta. Nähtiin että rannikolla vilkku jotain ja mää totesin et kolmas maailmansota on alkanu, ja sitten leikittii siskon miehen kans star warsia semmosilla neontikuilla. Sitten siskon tyttö, kiia alko pelkään ja saatiin sitten rauhotella sitä hetken.
Aamulla sain kuulla että Kiia oli valvottanu koko yön: se oli huutanu, kiljunu umpiunessa. Sitten meiän hytin ovee päin oltiin kaaduttu muutaman kerran ja mä olin vaan nukkunu. Aamulla tosin olin havahtunu ku kiia oli "kuiskannut" : "matti, matti onks toi turku vai ruotsi" ku oltiin siis tultu Tukholmaan.
Aamupalan jälkeen mentiin osallistumaan Amazing Ice age raceen, ja sitten juostiin laivaa ylös alas, ihan hauska oli 8D


Maarianhamina. Hauskaa ku tie oli tolleen punertava. Satamassa ei oltukaan kauaa.


Turha kuva tämäkin. Mutta oli hassun näköstä kun 2 Viking linen laivaa meni ihan peräkkäin Maarianhaminaan.


Hengailtiin siinä kannella aika kauan, ja käytiin shopissa, siitä lisää myöhemmin. Kannella ei tuullut paljoakaan ja oli mukavan lämmin.. kunnes


Päästiin kunnolla Turun saaristoon. Koko matkan oli paistanut aurinko mutta kun palataan suomeen niin on tämmöistä ? kiva.


Sitten mentiin taas sisälle vähän juomaan jotain. Enään en jaksanut ottaa mitää lasten drinkkiä, alko tulee korvista jo ulos. Joten otin kaakaon, jossa oli kermaa, oli muuten sairaan hyvää :3


Viimeisen kerran ku oltii hengaamassa kannella. Nähtiin sateenkaari, tuli semmonen olo että kyllä kotiin on aina kiva palata. Mutta hyvä reissu oli ollut.


Lacosten touc of pink - hajuvesi 41 euroa. Aa tämä on rakkaus niin hyvän tuoksunen ja aa täydellinen. Oon kuolannu tätä vaikka kuinka kauan mutta nyt vasta ostin tän, ihana.
Tän lisäks ostin jotain mangosuihkusaippuaa, uuden lumenen ripsarin sekä järjettömästi karkkia. Pakko oli saada semmoinen iso chupa chups tikkari, en ymmärrä, miks kaikki palvoo vesimeloni tikkaria, koska musta se ei maistunut mitenkään erikoiselta.


Eilen tuli halu tehdä farkkusäärystimet. Menin vinttiin ja hain vaan jotkut farkut. Halusin läpällä koittaa näitä, mut sitten rakastuin näihin, nää on ihanat ! Oikeen puolen polven kohdalta nää on revitty. Kun kysyin et kenen nää on ni kuulemma siskon tai äitin mut kuitenkin, ihanat.


Käytiin kaisan kans vammalassa tänään. Wild'n crazyn vähän siniseen heittävä harmaa kynsilakka on unelma, maksoi 2.95 e. Bleach 2. ostin S-marketista, oli hyvä osa ja mukana tuli juliste hihi. moi oon vähän bleach addikti.


Vaikka sanoin etten laikkaisi kynsiä ennen ku koulu alkaa mutta kuinkas kävikään. oikeastaan lakkasin jo laivalle, mut erillaiseks. Tässä on juuri sitä Wild'n crazyn harmaata 2 kerrosta, kärjissä 2 kerrosta Rimmelin azurea, sekä dependin, vaaleanpunaista glitter lakkaa. "Viiva" jonka ei ole tarkoituskaan olla suora on tehty rimmelin black out lakalla.

Nostan fiktiivistä hattua jokaiselle joka jaksoi lukea tämän merkinnän kokonaan. Yritän saada seuraavan merkinnän tälle viikolle.

3 kommenttia:

  1. ...pistin merikille et kerrot aina joka merkinnäs ostanees uuen kynslakan XDDDD rajota vähä :_____D

    VastaaPoista
  2. ^ samaa mieltä :D:D:D:D:D:D:DDD

    VastaaPoista
  3. pitäähän niitä kynsilakkoja olla, jos sattuu vaikka joku loppumaan 8'D

    VastaaPoista