maanantai 10. elokuuta 2009

On ruoho vihreempää, tietysti jenkeissä

Eilen olin veljen kanssa kuvaamassa Tyrvään vanhalla kirkolla. Mitenkään erityisiä kuvia en saanut, mutta joo laittelen niitä ehkä tänne jossain vaiheessa. Olin tänään Kaisan kanssa myös siellä, tosin nytten oltii vaa hengailemassa kirkon rannassa näin viimeisen lomapäivän kunniaksi. Ennen ku lähdettiin sinne mopoilla, mulla oli kotona kauhee paniikki missä mun rahapussi on kun siellä oli mun mopokortti. Porasin ja juoksin ympäri taloo, ja sitten löysin sen yhdeltä ylinäkyvältä paikalta. Olin täysidiootti. Kirkon rantaan sitten hukkasin mun eyelinerin, onneks sain äidiltä kyydin että pääsin ostaan uuden huittisista.


Viimepostauksessa oltiin pyydetty kuvaa mun kaikista kynsilakoista: tässä ne nyt olis kaikki 29, jos nyt oikein laskin


Kun oltiin kotiuduttu Vammalasta Kaisan kanssa, käytiin kirjastossa. Lainasin tollaisen värioppaan minkälie. Se on englanninkielinen, tuollaisia kirjoja on kiva selailla.
Sitten lainasin unesi kertovat sinusta, joka on psykologian kirja. Oon lukenut jopa yhden psykan kirjan ja haluun lukee lisää, ne on jotenkin mielenkiintosia.
Euroopan pehmeimmät huulet, joka on yhden mun lempikirjailian kirjoittama kirja, ja sen perusteella saa luvan olla hyvä. Aika ohkainen kirja, jaksan varmaan lukeakkin sen.
Lopuksi tapa minut, äiti kirjan. Kirjan "tarina" on totta, ja kertoo tytöstä jolla on anoreksia, kirjan on kirjoittanut tytön äiti. Oon nyt lukenut kirjasta 25 sivua, ja kirja vaikuttaa hyvältä. Toivottavasti se on hyvä loppuun asti.


Ja vielä kuvaa tämän hetkisistä kynsistä. Mäki tykkään järkkärin automaatti tarkennuksesta
Huomenna kouluun. Mua jännittää, vaikka meen ysille. Tarkoitus on tänä vuonna nostaa kaikkia numeroita niin paljon kun mahdollista, joten mun datailut jää varmaan sitten vähän vähemmälle kun pitää keskittyä kouluun. Kirjoittelen melko varmaan sitten huomisesta.

ps. sori kliseinen merkintä

3 kommenttia:

 1. Noita kynsilakkoja on ihan kivasti :'DDDDD
  Mut pikkusen noi sun uudet kynnet ah ah ihanat ♥

  VastaaPoista
 2. piiiieni kokoelma noit kynsilakkoja :--D

  VastaaPoista
 3. Jooh, onhan niitä kynsilakkoja kertynyt kivasti

  VastaaPoista