keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kaikennäöstä

Löysin unohtuneita, "mulla ei oo housuja!" -kuvia kamerasta, joten ajattelin pykää postauksen niiden varaan.

Viimeaikoina on tapahtunut kaikenlaista. Ikäviä asioita, jotka ovat ahdistaneet ja lannistaneet kohtalaisen tehokkaasti. Ikuisena piiloanimediggarina löysin tilanteeseen sopivan lainauksen: "Nouse ja kävele, mene eteenpäin. Sinulla on kaksi tervettä jalkaa, sinun ei tarvitse takertua mihinkään"

Ei enempään ikävistä asioista, katse eteenpäin ja keskitytään mukaviin juttuihin, joita muuten on!
Mun jalat on kunnossa! Tai siis ne eivät ole rikki. Viime viikolla kävin siis lääkärissä sääri ja polvikipujen sekä kummallisen rintakivun takia. Jaloissa on luultavammin pientä penikkatautia ja polvi on vain revähtänyt. Tämä oli huojentava uutinen, koska päässäni oli jo ehtinyt liikkua kauhuskenaariot kuinka polven kierukassa olisi jo jotain vikaa. Lenkkeily on poissa laskuista vielä pari viikkoa, mutta varovaista jalkatreeniä voin tehdän salilla. 
Mitä kummalliseen rintakipuun tulee niin se johtuu vain lihasjumeista lapojen alla. Joten tieni kävi fysioterapeutille. Ai että oli kyllä helpottavaa kun lukko kerrallaan napsahti auki. Kuun lopussa pääsen vielä kerran mäntättäväksi! 

Sokerina pohjalla: SAIN ASUNNON! ;_____; On kyllä tosi helpottunut olo, sillä oli se asunnon etsiminen jo epäitoivoista. Täytyy sanoa, että mun tuleva kämppä on täydellinen mulle: 28 neliötä, alkovi, suht iso kylppäri, siisti keittiö ja lasitettu parveke. Lähimpään kauppaan on vähän alta kilometri ja bussipysäkille on ehkä 100 metriä matkaa. Keskustaan on matkaa 2,5 kilometriä, joka on hyvä, sillä aivan keskustassa en olisikaan halunnut asua. On kyllä niin hyvä fiilis tästä ja nyt voi oikeasti alkaa suunnittelemaan noita muuttojuttuja oikein urakalla. 
Ps. on mulla oikeasti shortsit jalassa.


3 kommenttia:

  1. hei! mistä toi lainaus on, kun kuulostaa niin tutulta? :D

    VastaaPoista