perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ylioppinut

Tulee tehtyä tämänkin postaus vähän jälkijunassa, on tuota menoa ollut kuluneella viikolla sen verran ettei ole juuri ylimääräisiä hommia tekemäänkään.
Juhlat sujuivat hyvin, niin koulussa kuin juhlapaikallakin. Ainoa asia joka päivän aikana oli epämukavaa, olivat kengät. Lahjaksi sain pääosin rahaa, jota tuli enemmän kuin olin osannut aavistaakaan, mutta myös muutamia hyödyllisiä juttuja, kuten monitoimityökalu, missä on mm. pihdit, veitsi ja pulllonavaaja. Huvittavinta oli, että kyseisen lahjan taakse oli liimattu lappu, jossa luki "tulevaisuutta varten, mm. armeija" 
Iltakin oli vallan mukava, kun oltiin yhden kaverin juhlapaikalla istumassa iltaa. Muut jatkoivat iltaa baariin, itse suuntasin kotiin. Tuon illan jälkeen en enää ikinä mene mekko ja sukkahousut päällä rantaan, jossa on tuhottomasti hyttysiä, oli jalat aivan pistoksilla! (Tylsyyksissäni laskinkin pistokset, joita oli 60-70 hrr....)

Lähdenpä tästä nyt kittaamaan yskänlääkettä, sillä sain viheliäisen yskän flunssan kylkiäiseksi. Saa luvan parantua nopeesti, haluan juoksemaan!  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti