tiistai 25. kesäkuuta 2013

Täällä taas

Mitäs sitä nyt tähänkin taukoon sanoisi.. No ei ole pahemmin huvittanut kirjoitella. Otan usein kuvia blogia varten, mutta teknisten ongelmien takia en saa niitä ikinä sutjakasti nettiin. Voisin ehkä koittaa olla viitseliäämpi.

Mitäs muuten? - Eipä kummempia. Toistaiseksi olen opiskelupaikaton, sillä ei amiksesta opiskelupaikkaa auennut, joten välivuosi lähestyy pelottavaa tahtia. Onneksi on vielä pari mahdollisuutta! 
Liikkumiseen ja painon nostamisprojektiin ei kuulu mitään erikoisen hyvää. Paino on päättänyt jumiutua siihen 41 kiloon, eikä auta vaikka söisin kuin hevonen, turhauttavaa! Ja mitä nyt liikkumiseen tulee.. No, jalat on poissa pelistä toistaiseksi, koska mulla alkoi ikävä kipuilu säärissä, joten totesin parhaaksi hidastaa tahtia ja käydä lääkärissä tarkistuttamaan, että onko kaikki kunnossa. Lääkäriin on tosin vielä kaksi viikkoa, mutta käyn salilla treenailemassa keski ja ylävartaloa ja pyöräilen suht lyhyitä lenkkejä. En malttanut ihan paikoilleni jäädä. 

2 kommenttia:

  1. Sun kannattaa tarkkailla, että saat varmasti tarpeeksi kaloreita, koska liikut kans. Itelläkin oli pari vuotta ihan kauheeta kun tuntu, että söin ja söin, mutta paino vaan tippu ja "pahimmillaan" painoinkin 47-48kg. Sitä ei vaan ite tajua syyä kunnolla kun liikkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kyllä sitä tarkkailenkin, että syön tarpeeksi ja välillä tuntuu ettei muuta olekaan tehnyt kuin syönyt :D Oidoin homma on kyllä se, että paino tuntuu tippuvan aina silloin, kun liikunta jää vähemmälle..

      Poista