maanantai 7. tammikuuta 2013

Paluu arkeen ankeaan

Hyvää maanantai-iltaa kaikille!
Onko ironista toivottaa hyvää maanantaita, kaikkia kuitenkin vituttaa kun lomat loppu ja joillain alkoi armeija. Facebook on ollu aivan täynnä sitä kuinka porukka astu tänää palvelukseen ja sitä valitusta "yhy musta tuli tänään inttileski" ok, kurjaa on, tiedän, koska olen itekkin inttileski.. Vihaan muuten sanaa inttileski...

Ok, tämän purkautumisen jälkeen palattakoon tähän päivään:

Tänä aamuna herättiin erittäin pirteänä alkavaan viikkoon. Lievästi sanottuna jokseenkin päähän raahautua kouluun kaksi tuntia ennen varsinaisten tuntien alkua, mutta sainpahan luettua maantietoa, nyt huidellaan 1. kurssin puolessa välissä. Oon aika ylpeä itsestäni, vaikka sen itse sanonkin!

Läksin illalla salille toteuttamaan tämän kuukauden treenisuunnitelmaa. Aikaa oli kyllä sen verran tänään, että sain kyllä ihan tehokkaan koko kropan treenin, mutta yritin ainakin keskittyä käsilihaksiin. Huomenna sen oikeastaan vasta näkee, tai no, tuntee menikö treeni perille, mutta ainakin tiedän että hartiat saivat osansa tänään, sen tuntee jo nyt. 

Ihan tehokkaasti olen saanut viikon polkaistua käyntiin! Pari juttua jäi kyllä tältä päivältä tekemättä, niin ihan jees lomalta paluu päivä on ollut. Huomenna sitten koitan saada tehtyä ne hommat mitkä jäi tänään tekemättä. Taidan tästä hipsiä suihkuun ja jospa sen jälkeen vielä lukisi hetken tota mantsaa niin ei olis nii paljon huomiselle. 

Viikonalkuja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti