maanantai 21. tammikuuta 2013

Lievä tulevaisuuspaniikki

Vaihteeksi en taaskaan aivan pysynyt luvatussa postailluvauhdissa, mutta eipä tämä nyt paljoa venähtänyt.
Viimeinen kokonainen normaali kouluviikko lähti käyntiin tänään. Aika pelottavaa toisaalta ajatella, että lukiokin alkaa olla aika finaalissa. Ja mulla on ihan jumalattomasti vielä tekemättäkin. Ok, ehkä vähän liioittelin, mutta onhan niitä tekemättömiä juttujakin. Ja sitten kirjoitukset, seki urakka on vielä edessä päin.
Viime aikoina mulle on iskenyt järjetön jatkokoulutus kriisi. Ei sen takia, että olisin niin huono, etten pääsisi mihinkään (vaikkei se 7,5 keskiarvokaan mikää päätä huimaava ole) vaan sen takia etten ole aivan varma mitä haluan tehdä. Luulin pitkään, että joo, tahdon olla valokuvaaja, mutta nyt lukion kolmosella on tullu semmonen "en tiedä mitä haluan"

Ei sillä, kyllä aion hakea nyt keväällä pariin ammattikorkeakouluun kulttuuripuolelle. Oon tässä kuitenkin alkanut pohtimaan vakavissani myös muita vaihtoehtoja, mutta ne ovat kyllä vielä vähän kypsyttelyn alla, enkä ole mitään vielä lyönyt täysin varmasti lukkoon.
Täytynee lähteä ulos lenkille, kun vaikuttaa siltä, ettei kyytiä salille ole tänään herumassa ja saahan siinä samalla selvitellä ja puntaroida ajatuksia tulevaisuuden suhteen!

Hyvää viikonalkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ei kannata liikaa kriiseillä ton jatkokoulutuksen kanssa, ei se ole välttämättä niin lopullinen valinta, kun monesti luullaan. :D Itellä ei oo kokemusta amk:n vaihdosta, mutta kaikki tuntemani keillä on, ovat saaneet kokemuksensa kuulostaan kyllä tosi helpoilta. Eli jos puolen vuoden amk-opintojen jälkeen saa jonkun huikean oivalluksen sen suhteen mitä oikeasti haluaa tehdä tai ettei ainakaan tätä halua enää jatkaa, niin vaihtamisen pitäis olla melko helppoa. :)

    VastaaPoista
  2. Kivannäköisiä kuvia (--;

    VastaaPoista