torstai 6. syyskuuta 2012

Mekko päälle ja maiharit jalkaan...

..ja mummoja potkiin! Okei ei.

Tänään oli jäljellä 100 päivää lukiota ja oltiin päätetty luokan kanssa että pukeudutaan hienosti. Päätin repäistä ja vetäistä mekon päälle ensimmäisen kerran koulunpäätöksen jälkeen:

...En tosiaan tunne oloani enää kovin kotoisaksi mekossa. Istuminen oli jokseenkin ongelmallista, kun olen tottunut vaan lojumaan koulunpenkillä miten sattuu ja nyt tänään piti koittaa istua edes vähän enemmän siveellisesti - oli kamalaa. En tosin voi väittää, etteikö olisi ollut kiva laittaa ittensä normaalia tyttömäisemmäksi, mutta koska housujen antama istumavapaus on ihan parasta niin tästä ei tosiaankaan tule tapaa. 

Tyttömäisyyden rikkoi maiharit, jotka sopivat mielestäni asuun vallan mahtavasti. Lisäksi kun lämpömittari ei kohoa yli 15 asteen niin mun mielestä ihan asiallista alkaa käyttämään jo maihareita. Ei kyllä voi muuta kuin ylistää noita kenkiä, ne ovat olleet mulla 2 vuotta ja rakastan niitä yhä ja nythän ne alkavat oleen mun jalkaan hyvin muotoutuneet ja toisin kuin tennarit, maiharit eivät jätä pulaan oli sää mikä hyvänsä. 


5 kommenttia:

 1. Jaa housutko antavat enemmän istumavapautta? Nauroin täällä, miten eri maailmassa elän. Ahdistun, jos käytän liian monena päivänä peräkkäin housuja...

  Olen outo. Tai sinä olet outo. Tai olemme kumpikin outoja. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo oon ite tottunut istumaan enemmän tai vähemmän jätkämäisesti, eikä hieman yli puoleen reiteen yltävä mekko ole siihen tarkoitukseen paras mahdollinen :'Dd

   Ollaan molemmat outoja :D

   Poista
 2. Tosi söpö toi rusetti ! : D ♥

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän sua täysin. Ite ku laitan mekon päälle kaverit joutuu huomautteleen että ISTU NAISELLISEMMIN :D

  VastaaPoista
 4. Ihan MAHTAVAT maiharit, noi sopii sulle tasan täydellisesti!

  VastaaPoista