lauantai 24. syyskuuta 2011

Tuhlaajatytön paluu

Mua ei todellakaan kannata päästää Tampereelle silloin kun ei oo tarkoitus shoppailla suuremmin. Kummasti sain kulumaan 100 euroa, ostamatta paljoakaan. Nyt pieni katsaus siihen mitä ostelin tänään:
Uusi puhelin - viimein. Nokia C2-02 touch and type, 89 € Gigantti. Tätä en kyllä maksanut ite, vaan porukat, mutta uuden kännykän osto oli vähän pakollinenkin, sillä edellinen oli aika lailla jo teipissä että pysyisi kasassa ja olihan sillä ikääkin lähes 3 vuotta.
Karu totuus on, että syksy on nyt täällä, enkä enää pärjää lyhyellä bikermallin takilla, niin piti ostaa syksytakki. Oikeasti takki ei oo ihan noin möllön näkönen ja pahoittelen naamasensuuria, mutta se oli pakollinen - uskokaa pois. Takki on H&M 19.95€
Tarkotus ei ollut ostaa kenkiä, mutta niin pääsi käymään. Kun koitin näitä, olin ihan murheen murtama kun tuntuivat pieniltä eikä 41 kokoo ollut ja olin melkein varma että nämä jäävät kauppaan. No, kun olin viemässä näit takaisin hyllyyn (?) huomasin että kengän kärjissä olikin pahviklisut ja kun otin ne pois, niin se oli rakkautta. Korkoa näillä päkiäntappajilla on 8 senttiä ja hintaa 50 € Citymarketista.
Lisäksi ostin jumppatrikoot, sukkahousut ja muutamat rasvaputelit.

Lopuksi kuva Satun koiranpennusta joka on syötävän suloinen:
Ps. Lisää kysymyksiä kaivataan! Kysykää vaikka anonyyminä mitä tahansa!

6 kommenttia:

 1. Voooi :3 minkä rotunen tuo koira on? :)

  VastaaPoista
 2. wut, onko sun kengännumero 41? miten voi olla, kun oot niin pieni muuten? :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: mun kengänkoko on 39/40 ja on mulla yhet kengät 41. Oon kai kasvanu maata pitkin :D

  VastaaPoista
 4. Aws, ylisöötti koira. ♥

  VastaaPoista
 5. Meidän piskuinen perseensutikin päässyt julkisuuteen.. :D

  VastaaPoista