maanantai 26. syyskuuta 2011

Onnellisuutta on..

..kun tajuaa olevansa onnellinen!
Okei, hyvää viikon alkua kaikille ja siinä olikin sitten maanantaifilosofiat, mutta oikeesti mulla on uskomattoman hyvä fiilis nyt! Enää yksi varsinainen koe ja sekin on uskonnon koe, eli aivan sama miten se menee. Tänään heräsin myös sen verran aikaisemmin ettei aamulla tullut edes kiire:

Myönnettäköön, että aamulla meinasi iskeä pieni kriisi siitä, etten meinannut löytää shortseja vähän liian lyhyen mekon alle ja sitten oli yleinen historian koe -paniikki. Päätin myös, etten tanssi vanhojentansseja, kerta kun en paria saanut ja jos totta puhutaan en oikein välitä tanssimisesta.
Tänään pitäisi jo katsoa vähän mitä vaatteita otan mukaan Strasbourgiin tai oikeastaan mitä täytyy pestä ennen reissua. Nää pohdinnat saavat kyllä jäädä illemmaksi, sillä tänään edessä on vähän reilu 100 sivua uskontoa ja kirja-arvostelun väsääminen.
Mun osalta alkuviikko on koulun täyteistä, mutta loppuviikosta helpottanee. Palaillaan ennen torstaita.

Ps. Jos joku haluaa kysyä vielä jotain, niin laittakaa kysymyksiä tänne! Huomenna alankin vastailemaan niihin.

4 kommenttia:

  1. aivan ihana toi peace- koru. mulla on semmone aika pieni, musta, joka on sydämmenmuotonen. 83 oot ihanan hoikka.

    VastaaPoista
  2. Ihanat vaatteet (: Tykkään sun tyylistä tosi paljon! Jotenki saa iteki inspistä siitä, kun näkee miten muut yhdistelee vaatteita (: Mistä nuo kengät oot löytänyt? Oon yrittänyt etsiskellä itselleni syksyks korollisia nilkkureita, mutta missään ei tuu vastaan oikeen näköisiä :c

    VastaaPoista
  3. ttau: kiitos! ostin nää Citymarketista :)

    VastaaPoista