maanantai 5. syyskuuta 2011

Pieniä asioita

Miten pienet asiat voivatkaan tehdä ihmisestä onnellisen? Tällaisia asioita ovat mm. äikän elokuva-arvostelusta 9-, metsässä käppäily, puhtaat lakanat.
Sain tänään luettua tänää Tuntemattoman sotilaan, joka taisi olla ensimmäinen kirja pitkiin aikoihin joka sai mut itkemään. Ei se, että jengiä kuoli vaikka kuinka vaan se, että se loppui. Se tuntui vaan niin haikealta. Valehtelematta Tuntematon oli yksi parhaimmista kirjoista mitä oon lukenut vaikka raskaaltahan se tuntui lukea hieman reilu 440 sivua.Vaikka koulu painaa päälle, tunnen itseni suhteellisen onnelliseksi. Oon saanut unirytmin lähes kuntoon ja mielessä kutittelee jo kuun lopussa odotteleva Strasbourgin reissu. Kummallinen maanantai sinällään, ettei otanu päähän sekään että jouduin menemään kouluun tuntia aikaisemmin.
Ps. Aloin tänään odottelemaan ekaa kertaa että täyttäisin 18. Sain tänään uskomattoman hienon idean tatuointiin, mutta nyt on ainakin tarpeeksi harkinta-aikaa.

4 kommenttia:

 1. miten voit olla noin laiha ? ;ooo
  mut kivoja kuvia ! ((:

  VastaaPoista
 2. Älä ny ota tatuointii. D: Oot paljo paremma näköne ilma. Toi eka kuva. ♥ Lisäsit sen vissii kans toho sivupalkkii. :3

  VastaaPoista
 3. Kia: Mulla on kuulemma imeytymishäiriö, jonka takia mun paino ei nouse. Kiitos! :)

  Kelly: En oo ottamassa nyt sitä tatuointia, ja mun synttäreihinkin on reilu puoli vuotta ja jos otankin, niin se tulee niskaan :)

  VastaaPoista