perjantai 30. heinäkuuta 2010

Siivoilua & henkareita

Freeman - Kaksi lensi yli käenpesän


Heippa! Tunnen nyt itteni niin ahkeraksi että. Eilen siivosin koko saatanan vaatekaapin siten että vedin hylly kerrallaan tavarat sieltä lattialle, hermot viikkaamiseen meni puolessa välissä mutta sain sen kuitenkin siivottua. Syy kaapin ahkeraan siivoukseen löytyy nyt mun huoneesta:


Sain mun huoneeseen tänään vaaterekin ! Olin puhunu tän hankkimista porukoille koko kesän, mutta nyt vasta asialle tehtiin jotain. Tää on huippukiva, varsinkin koska tää peittää muuten niin paljaan näkösen seinäkaistaleen. Nähtäväksi jää kuinka hyvin tän saan siistinä pidettyä neh.
Olin reipas tänäänkin kun siivosin mun huoneenkin, musta tulee pian joku siivousaddikti !...not

Alan kypsyä tähän kuumuuteen, ärsyttää kun ei mitään oikeastaan jaksais tehdä, eikä tosiaalta halua sohvallakaan löhöillä. Kuvailla oon kuitenkin jaksanut:







Aloin yks päivä miettiin että häiritteekö teitä just tää että laitan merkintään tziljoona kuvaa josta on noin 95% aivan turhia? Eli onks ihan jees että kuvia on tän verran, vai pitäisikö vähentää ? Ainiin, lukijoitakin on tullut lisää kiitti!
Tällain btw, sain eilen pari aika kivaa kuvausideaa, joten jos ne toimiin niin pelkkä kuvapostauskin on tiedossa lähiaikoina :)

Ps. kattokaa minkä kans jouduin tekemään yhteistyötä ulkona kun kuvailin:

Loppuen lopuksi tämä veijari loikki tiehensä

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Helsingin ostokset

Oukhei, nyt juttua sitten Helsingistä ostetuista jutuista:


Yleensä jätän lemppari ostoksen esittelyn viimiseksi, mutta josko nyt alottaiskin sillä. Eli tällanen ihana toppi löytyi Micmacistä. Ihastuin ensisilmäyksellä, ja hintakin oli vain 12.90 €




Tuli taas todettua että nykyään on enemmän sääntö kuin poikkeus se että raahaan Lindexistä asusteita. Ylimpänä maastokuvioinen huivi mihin tykästyin, ja hinta oli 9.95 €
(Anteeksi jostain syystä tosi laaduton kuva)Tuollainen ööh ketju? vyö. Mun niittivyö on kirjaimellisesti hajoamassa käsiin, ja tarvittin kipeesti uuden vyön. Tää miellytti mun silmää ja hintakin oli vain 9.95 € mun mielestä halpa vyöksi.
Sulonen vetskarirusettipanta (3.95€) mikä oli kyllä niin täydellinen heräteostos kuin joku voi olla.


Seppälästä mukaan takertui kasi Modelsownin lakkaa. Tuon hopean perään oon kuolannu jo jonkin aikaa, ja tuo vaaleanpunainen oli muuten niin sulonen että oli pakko saada. Hinta oli 4.95 € kipale.

Jostain syystä nyt näistä kuvista tuli oikeasti ei-niin-kivoja kuin yleensä missähän lienee syy. MUTTA kun Helsingissä olin kävin katsastamassa Monkin ja Weekdayn, tai oikeasraan vain Monkissa kävin sisälle ja Weekdaytä tutkailin vaan ikkunasta. Jostain syystä olin odottanut enemmän näiltä kahdelta, joten pienehkö pettymys kylläkin oli näiden osalta.

Takaisin ostoksiin. Olin oikeasti ylpee ittestäni kun en ostellut enempää, jäipä rahaa kivasti säästöön, ja onhan tässä vielä Tampereen reissu edessä !

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Cityelämää

Tsau, tänään kotiuduin Helsingissä mis lusmusin Samin kämpil pari päivää. Nyt lyhykäinen selostus siit mitä tehtiin; Matka meni melko rattoisasti, kun istuin junassa lepposan rouvashenkilön vieressä. Ku tulin Helsinkiin, meinasin läkähtyä siltä seisomalta kun oli painostava ilma, ja asiaa ei auttanut se että käveltiin Samin kämpille pari kilometriä.
Kuitenkin, Sami kierrätti mua parina päivänä Helsingissä melko tehokkaasti, käytiin kattomassa mm. stadikan torni, kaivari, oopperatalo, kansallisteatteri sekä Suomenlinna ja muuten vain haahuiltiin epämääräisesti.
Tulihan sitä metrolla ja ratikalla kuljettua, ja olin ihan hohteessa kun en ennen ollu kerra menny niillä.
Alun perin mun piti lähteä Stadista tänään junalla joka lähtis 19.plaah jotain, mutta sitten halusin lähteä aikasemmin, koska halusin olla aiemmin koton. Säädin vähän lippuluukul, ja otin väärään aikaan menevän junan lipun. Tää juna lähti 20 minuuttia aikasemmin kuin se millä olisin halunnut mennä, nojaa kyllä tälläkin Tampereelle pääsi josta iskä hakikin mut.
Nyt en kyl selittele enempää, saa kysyä jos haluaa tietää jotain, mutta nyt kuvia:
















Sori, osassa kuvissa on puhkipalanu taivas, mutta en jaksanu alkaa säädellä niitten kanssa enempää.
Huomenna tulossa yllättävän pieneksi jääneen ostossaldon esittely !

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Satumaahan kaukaiseen opetettiin kaipaamaan

Happoradio - Olette kauniita








Eipä ole nyt parina päivänä tapahtunut mitään erityistä mistä kertois. Kotona oon ollu, maalaillu aitaa, kompastunut toiseen aitaan jonka seurauksena polvi & kyynärpää oli verillä. Miten oonkaan tänä kesänä telomaan itteeni tällein, aina joku paikka rikki.
Oke, mut pääpointti tässä on se et ilmoitan jälleen päivityskatkosta, koska lähden sinne Helsinkiin. Kotona oon tiistaina siinä kymmenen jälkeen, joten päivitystä luvassa sitten keskiviikkona. Joten siihen asti vaikenen.

Ps. oli tossa öö eilenkö, aika cool taivas ja haluun nyt jakaa sen teidän kanssa:

torstai 22. heinäkuuta 2010

Visiitti Porissa

Eilen lähdin tosiaan iskän kanssa ajeleen kohti Poria. Pääasiahan tässä reissussa oli mennä kattomaan kun iskän kaverilla on agilityhalli siellä. Oli tosi kivan näköstä kun Tero veti Lumon kanssa pari kertaa rataa läpi. Huvitti ajatella Ruca sinne temmeltämään, ei varmaan uskaltais tehdä mitään kun se on niin nössö :'D Mutta mutta oltiin, siellä tunti, ja nähtiin kun Tero veti harjotuksia muillekkin. Tämän jälkeen piipahdimme parissa kaupassa:




Seppälän alerekistä tein jälleen löydön: aivan hirveän suloinen mekko, jota oli yksi jäljellä ja vielä mun kokoa. Pikaisen sovituksen jälkeen ostopäätös oli tehty sillä söpöläisellä oli hintaa vaan 15 euroa. Eilen illalla kehittelin sata ja yksi juttua mihin tän voi yhdistää.


Sittarista tarttui vielä mukaan mun yks disneysuosikki, eli Mulan. Jo pentunakin tää oli mun lempileffoista. Ihana leffa tää on yhä, ja katselinkin tän jo eilen illalla.

Koitan kirjoitella ennen Helsingin reissua!

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Vastauksia

Nyt tuli jo ihan mukavasti kysymyksiä, ainakin jos edelliseen kysymyspostaukseen vertaa. Vastasin kaikkiin kysymyksiin, eli en karsinut mitään. Nyt kuitenkin vastauksiin:

Lempibiisi gazetolta? Apua en tykkää ikinä valita lempibiisiä, mutta sanoisin Kare uta

Lempilevy?
Tällä hetkellä herkästi stereoihin ajautuu Chisun Vapaa ja yksin levy, mutta varsinaisesti mulla ei ole vakio lempilevyä

Paras ben&jerry's maku? Vanilla toffee crunch on super hyvää

Mitä kieliä osaat puhua? Suomee, englantia silleen että sen ymmärtään, ja luulisin ruotsilla selviän smalltalkista.

Juotko kahvia? Silloin tällöin

Lemppari jäätelömaku ?
Vanilja

Lempi vuodenaika ?
Kevät

Olli vai Ruki ?
Ruki 8’D

Mitä kieltä haluaisit osata ? Japania olisi mukava oppia mutta toisaalta jos hyödyn kannalta ajattelee niin ehkä joku saksaa ja kiinaa vois olla hyvä oppia.

Lempi vaatekauppa ?
Varmaankin H&M

Haluaisitko lävistyksiä tai tatuointeja?
Ehkä joskus

Lempiruoka?
Kookoskana ja Riisi

Elokuvat vai kirjat?
Elokuvat

Millainen on tyylisi parilla sanalla?
Rento, vaihteleva ja jos vaatekaappiin katsois ni sana ristiriitainen voisi myös ehkä mun tyyliä kuvata.

Onko sulla lemmikkejä? On

Missä haluaisit asua?
Joko jossain mummonmökissä joka on lehdossa jonka vierestä virtaa pikkuinen joki, tai sitten jossain kaupungin keskustassa.

Millanen mies on sun mielestä komea?
Melko pitkä, normaalia pitemmät hiukset, mutta ei mitää heviletti tyyppistä, eikä järjetönta takapiiskaa vaan sillain hienot hiukset. Ja vatsalihakset *__*

Milloin ihminen on tyylitön?
Aika paha kysymys, mutta kai jos värisilmä on aivan hukassa, ja yhdistää vaatteita ihan väärin (esim tunika + nilkkaan asti oleva hame)

Paras laulaja? Jos mukaan siis otetaan et bändistäkin saa valita laulajan niin sitten Ruki. mutta jos vaan artistilaulajaa haetaan niin siinä tapauksessa Chisu

Mikä on sun seksuaalinen suuntautuminen?
Bi

Mikä susta tulee isona? Varmakshan tätä ei voi sanoa, mutta nyt olis tähtäimessä jokin suunnitteluala tai valokuvaaja

Mikä on parasta kesässä? Lämpö & loma

Ja talvessa? Lumi & raikas ilma

Ja mikä huonointa?
Kesässä: ötökät ja talvessa kylmyys ja pimeys

Mikä kuosi näistä: kukka, ruutu vai raita? Varmaankin raita

Mitä Rucalle kuuluu, onkohan sillä ikävä mua? :D Rucalle kuuluu hyvää, mutta en tiedä onko sillä ikävä sua 8’D

Mikä on sun lempikirjas? Lian Hearnin Satakielilattia

Kauhein vaate jonka omistat? värikäs ruutuminihame on ihan järkyttävä.

Ootko koskaan syöny muurahaisia? :D
Kai mä niitä pienenä söin 8’D

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Ostoksia

Niin kuin lupasin, esittelen nyt ne vähäiset ostokset mitä Forssassa tein. Mutta laatu korvaa määrän niinhän se meni ?


Tän ihanan farkkuliivin ostin Ziggyn alesta 20 eurolla. Tää on mulle hippusen reilu, mutta se tekee tästä mukavan rennon. Uskoisin että tullaan näkemään päälle suhteellisen usein.


Nykyinen kuorintamömmö vetelee aikaslailla viimisiään, joten uutta oli saatava. Tää Lumenen Natural code kuorinta-aine on ihan hyväksi todettua, hintakin on rahapussi ystävällinen, muistaakseni 7 euron paikkeilla.


Elämäni ensimmäinen huulikiilto ! Tää on hirmu kiva, on aika hailun väristä (hyvä juttu) Tykkään siittä että tämä hieman vaalentaa huulien väriä vähän. Tämä maksoi hieman alta seittemän euroa.

Tällaisia ostoksia tuli tällä kertaa tehtyä. Ihan hyvä etten ostellut enempää, sillä ensi sunnuntaina otan suunnaksin Helsingin ja punkkaan Samilla pari yötä. Siitä reissusta tulee kylläkin melko valokuvauspainotteinen, mutta aion kyllä mennä tsekkaan Monkin ja Weekdayn tarjonnan.
Mutta menenpäs tästä, kalareissu odotteleekin.

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Mökkeilyä

Parisen tuntia sitten kotiuduin Humppilasta Sonjalta viikonloppua viettämästä.
Perjantaina tosiaan sinne mentiin. Olin aikas pro, ja onnistuin saamaan jo perjantai iltana järjettömän haavan varpaaseen kun oltiin uimassa, mun tuuria tietty. Ilta oleiltiin mökillä uitiin ja saunottiin ja nukahdettiin hirmu aikasin.
Lauantaina mentiin Forssaan (ja sillan alla oli leppoisa pappa) josta ostin pari juttua mitkä esittelen huomenna erillisessä postauksessa. Lauantai ilta meni samalla kaavalla kuin perjantai iltakin, paitsi Sonjan kanssa valvottiin melko pitkään.
Tänä aamuna pelailtiin korttia mökillä ennen kun lähdettiin Sonjalle. Multa oli jostain syystä veto ihan pois, ja nukahdin pariks tunniks Sonjan sängylle. Kuuden jälkeen bussi lähtikin kohti Äetsää.

Ja nyt kuvaspämmiä viikonlopulta:










Vaihtelun vuoksi hilluin Sonjan vaatteilla, ja näytin kuulemma pojalta jolla olisi tuubitoppi.


Hauskaa oli ! Huomenna luvassa tosiaan ostosten esittelyä.