torstai 15. heinäkuuta 2010

Lusmuilua


PMMP - TaiteiliaNäinä parina päivänä en oikein tehnyt mitään järkevää, tai hyödyllistä. Oon vaan istunut koneen vieressä, pelannut ratchet & clank peliä ja eilen innostuin pitkästä aikaa piirtelemään:
Vaatteiden/asukokonaisuuksien ei kuulu sitten olla mitenkään silmää helliviä, mutta näitä olivaan kiva piirtää. Itteni mielestä oon kehittinyt hieman piirtämisessä, mutta paranneltavaakin on kuten huomata saattaa.

(pakolliset pärstäkuvat)

Tänään illalla lähdettiin Kaisan kanssa seolle moikkaan Emmia ja Miia ku ei niitä oltu nähty ikuisuuteen. Tarkoitus oli kylläkin mennä uimaan, mutta pysyteltiin kuitenkin rannalla, ja paettii sadetta sitten Miialle. Pakko mainita vielä se, kun tultiin Kaisan kans takas ni oli ihan saatanan suuri sateenkaari! Se oli hieno, en ollu varmaa ikinä nähny niin isoo (joo kaikkia kiinnosti)

Huomenna noustaan Kaisan kanssa Huittisista Humppilaan menevään bussiin ja mennään viettään viikonloppua Sonjalle. Tässä siis kiertoilmaus sille että pieni päivitys katko on nyt siis luvassa.

Ja niin, jos jotkut haluavat multa kysyä jotain, niin kysykää nyt, koska kun tuun Sonjalta, niin vastailen sitten lähipäivinä niihin kysymyksiin !

3 kommenttia:

  1. vau oot hirmu hyvä piirtämään! :)

    VastaaPoista
  2. Milla & hiruzoki: kiitti, mutta kun nyt katselee niin löydän noista juttuja jotka nyt toteuttaisin toisin :)

    VastaaPoista