sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

17 reikää & alelöytöjä

Popeda - Kuuma kesäAnteeksi pienoinen hiljaiselo, mutta Janita oli täällä nyt viikonloppuna enkä viitsinyt postailla. Esittelen ensin viikonvaihteen ostoksia:


Vihdoin ostin maiharit ! Ihmettelin tänään että nää näyttää lyhyemmältä kuin 20 reikäisten maiharien kuuluisi, laskin reiät ja niitä olikin 17 hehe. Ei se mua haittaa musta nää on ihanat ja jo hippusen ehkä odotan viileempää keliä että voin käyttää. Maiharit maksoivat 119 euroa, Kenkärepo.
(veikatkaa muuten kuinka vaikeeta on ottaa kokomustista kengistä kuvaa)


Löysin H&M:stä pirtsakan väriset aurinkolasit alesta kolmella eurolla, joten mukaan lähtivät.


Jo ylemmässä kuvassa vilahtivat nämä shortsit jotka ostin kokeilematta H&M:stä viidellä eurolla, ja ihme kyllä olivat sopivat. Ainut miinus on se ettei näissä oo taskuja.Tänää ku tultiin Tampereelta poikettii Nokian sittarii, jossa mää suoritin Seppälän läpijuoksun melko hyvällä saaliilla. Hintalapussa luki että tää on neuletakki, mutta musta kyllä muistuttaa enemmänkin jotain bleiseriä. Ehdottomasti ihanin löytö, hintakin oltiin pudotettu siitä 39.95 eurosta kymmeneen euroon.


Tosiaa Janita oli meillä viikonlopun. Meillä oli varsin rattoisaa. Perjantaina katteltiin Jos Rakastat ja yöllä katteltiin yli 4 tuntia Voicee josta tuli aika shaissee musiikkia, mutta kaiken huonon musiikin keskeltä meidät pelasti Reckless Loven Romance. Seuraavana päivänä me lösöiltiin meillä, ja photoshoottailtiin huikeasti yksi kuva. Illalla oli hippusen tylsää joten saatiin oiva idea ja alettiin kattoa suomidubbi digimonia, jota loppuen lopuksi tuli katottua 17 jaksoa putkeen, yö jatkui Voicen merkeissä joka ei ilahduttanut meitä hyvällä musiikilla. Väsyneenä on muuten kaikki hauskaa, tuli todettua.
Pakko vielä mainita että oon uskomaton sählä väsyneenä. Ensin kaadoin mun saipppuakupla veden sohvalle ja sitten kaadoin kaikkia puteleita koko illan.

Kuvienlaatu oli nyt vaihteeks vähän mitä oli mutta nyt kun on näin kuuma niin en vain jaksanut kikkailla kameralla kamalasti. Paremmat kuvat sitten ensi kerralla!

5 kommenttia:

 1. bisnesnainen sini bleisereineen =)))

  VastaaPoista
 2. :----------------------------D

  ...oon sanaton. miten näytän noin leveelt ja mitä mun tukka tekee ja nyyh.

  VastaaPoista
 3. Kaisa: tosi bisnes noilla vaatteilla

  JAN: kato miten tapilta näytän ja valita sen jälkee XD

  VastaaPoista