tiistai 28. huhtikuuta 2009

Avaa silmäsi ja naura, näytä minulle että se on vale

Mulla on joku outo taipumis laittaa jotain ihan tyhjän päiväisiä otsikoita 8'D

Koska olin laiska en jaksanut kirjottaa kahdesta viimeisestä tet-päivästä viime viikolla. Mummu taas vaihteeks jako tavaroitaan:



Tuo vaalea on hivenen mummomainen, mutta tuo tumma on oikeesti ihana <3_____<3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzZSKvo-OU34IwMtKi02OWA5U9oOf51StLTPZvDihSigxFGNmX0-Sg7HpFJ9PXARxMMCnUVaAT-9p8YGbLu5KjPQA0eWBvEWNboGl04LchwEclOI-fD0DlcR6XYo-iUCxHch0jNXfHMfdU/s1600-h/rasia.jpg">

Lisäksi sain mummulta tällaisen söpön peltirasian, joka soveltuu mainiosti korujen säilyttämiseen. Rasian kansi on mulla nyt vähäsen tuunauksen alla. Liimailen kanteen vihreitä -ja vaaleanpunaisia paljetteja. Laitan kuvan sitten kun kannen reunus on valmis, jos nyt silloin satun muistamaan.



Ennen kuin tet- alkoi perjantaina kävin villihinnassa, ja ostin tuon keltaisen topin (3.70 €)joka muuten on ihana, kun siinä on rypytykset. Sekä tuon ihanan norsusateenvarjon (3.20€) lastenpuolelta. Lisäksi kaulassani on juuri mainitsemani mummulta saatu tummempi kaulakoru. Lopuksi pyydän että ingooratkaa mun ilme tässä kuvassa.








Jee ! MIYAVI ! keikkakeikkakeikka ! Oon ihana kjdpsätgpän ku pääsen sinne ! Eli joo tein tällatten eilen sitten että pysyn vähän perillä kuinka monta päivää on ! (yh tästä puuttu yks rasti 8'D)













Sori piti sensuroida suu koska se vähäsen vammaili. Mutta siis päivän asu oli tällainen. Oranssi mekko, harmaat revityt farkut, eripari raitapolvisukat, sekä vihreä huppari. Meikki oli sillee ihan jees, vaikka tulikin vähän nukuttua turhan pitkään ja tuli vähän kiire. Nyt en voi olla sanomatta mitä 9. luokan Jenni sano mulle: "hyi, miten voi olla tommonen" mutta tähän olenki jo tottunut, ja repesin koko juttua, kun se on ittekki nolo.











loppukevennykseksi:


ps. mua ärsyttää suunnattomasti mun silmät ku ne on erikorkeudella 8<

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Dark long night

Jei tänää oli eka tet-päivä ! Oli vaan sangen vittumaista herätä puol kuudelta, että pääsis vammalaan mummulle kolmeks tunniks ku työt alko vasta kymmeneltä. Ja kun olin mummulla ni se syötti mut ihan täytee leipää ettei mulla tulis nälkä heit D8 Ja suurin yllätys oli se että mummu oli tilannu mua varten kaks kynsilakkaa ! mitkä oli oikeesti hienoja ja oon ihan lööv siihen mis on glitteriä 8'D



Oikeesti toi glitterinen on hieno ja kuva kusasee. Sitten toi vähän pronssiin päin vivahtava on kans hieno, ja mul on ollukki sen tapanen. Merkki on visions.

Ja sitten lähdin käppäileen eläinkaupalle. ( joka aukes muuten viis minuuttia myöhässä. Eka homma jonka tein siellä oli se että nostin lastenvaunuja.. Olin eka ei vittu ku tajusin että sen Niinan (joka näytti sairaasti meidä ruotsin opelta) mukana oli lapsi. Loppuen lopuksi se lapsi oli kuitenkin ihan rauhallinen.. Onneks koska muuten olisin poksahtanut.

Jouduin sitten siivoamaa. Otin näyteikkunalta, tai siis se "ikkuna" oli 6 metriä pitkä arviolta, no kuitenkin keräsin siitä kaikki oljet pois ja imuroin alustan. Sitten istuin jouten varmaan 45 minuuttia.. oli jokseenki tylsää. Mutta sitten aloin pestä ikkunoita jotka oli varmaan 2 m x 2,5 m ja niitä oli kaks. ja en oo kauheesti pessy ikkunoita.. Oli tosi hupaisaa varsinki ku aurinko paisto.

Ku sain ne sisä puolelta pestyä ni sitten sinne tuli pariskunta jolla oli kaks koiraa ja molemmille ostettii sadepuvut. Rapsuttelin molempia, toinen oli seropi ja toinen tiibetinspanieli.

Ku sitten menin ulos peseen ikkunoita se mies tuli neuvoon mulle 8'D mutta se oikeesti auttoki ja sain pestyä ne hyvin, eikä melkein yhtää raitaa tullu ! no ehkä kaks. Sitten sain pitää niitä kahta koiraa flekseistä varmaan 5 minuuttia, se oli oikeesti kivaa ! Ja loppu päivän sitten pussitin koiran nappuloita johonki pussiin.

Ihan jees juttu, odotan huomista. Toivottavasti ei tartte niit nappuloita laittaa pussiin kamalasti 8'D


Kotona olin ihan väsyny, ja sitten ajattelin et otan vähän teetä ja meen koneelle ja lagaan siinä mutta kuinka kävikään:

lauantai 11. huhtikuuta 2009

Kuva putoavasta perhosesta ilman siipiä

Mulla on ihan kummallinen fiilis. Jotenkin sellainen et tänään oikeesti tapahtuu jotain, en tiedä mitä mutta jotain.. Hupsua, uskon että tänään vielä paistaa aurinko vaikka tuolla ulkona on nyt ihan harmaata ja siellä on jokseenki viileä.

Oikeastaan ei mulla mitää erityistä juttuu nyt ees ollu. Paitsi ku aloin kirjotttaa ficcii ni voisin laittaan sen prologin tänne:
Musiikkipainotteisen lukion raskas koeviikko oli viimein takana. Edellinen viikko oli ollut rasittava varsinkin henkisesti, koska en ollut lähes lainkaan ehtinyt tehdä sitä mitä rakastan; laulaa. Viimeviikon takia koko bändiporukalta olivat jääneet harjoitukset väliin, joten tämä viikko oli omistettava harjoituksille, sillä koulun kevätkonsertti, joka päättäisi raskaan lukion toisen vuosikurssin, lähestyi.

Henkilökohtaisesti itseäni ei juurikaan innostanut mitkään koulukonsertit, sillä mieleni halajaisi jo hieman isommille lavoille. Haluaisin elää laulamalla ja kiertää ympäri maailmaa yhdessä bändiystävieni Reitan, Kain, Uruhan ja Aoin kanssa, ja menestyä laulajana, yhtyeen keulahahmona.

Vanhempani, varsinkaan isäni, ei ollut minun laulaja-uran haaveistani kovin mielissään. Hänen mielestään minun pitäisi heti lukion päätyttyä hommata kunnon ammatti, etsiä kunnon vaimo ja saada kaksi lasta. Hän ei todellakaan tiedä mitä minä haluan. Haluan laulaa, ihastua ja viettää railakkaan ja tapahtumarikkaan nuoruuden. En todellakaan halua vaimoa enkä varsinkaan lapsia.