keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Dark long night

Jei tänää oli eka tet-päivä ! Oli vaan sangen vittumaista herätä puol kuudelta, että pääsis vammalaan mummulle kolmeks tunniks ku työt alko vasta kymmeneltä. Ja kun olin mummulla ni se syötti mut ihan täytee leipää ettei mulla tulis nälkä heit D8 Ja suurin yllätys oli se että mummu oli tilannu mua varten kaks kynsilakkaa ! mitkä oli oikeesti hienoja ja oon ihan lööv siihen mis on glitteriä 8'DOikeesti toi glitterinen on hieno ja kuva kusasee. Sitten toi vähän pronssiin päin vivahtava on kans hieno, ja mul on ollukki sen tapanen. Merkki on visions.

Ja sitten lähdin käppäileen eläinkaupalle. ( joka aukes muuten viis minuuttia myöhässä. Eka homma jonka tein siellä oli se että nostin lastenvaunuja.. Olin eka ei vittu ku tajusin että sen Niinan (joka näytti sairaasti meidä ruotsin opelta) mukana oli lapsi. Loppuen lopuksi se lapsi oli kuitenkin ihan rauhallinen.. Onneks koska muuten olisin poksahtanut.

Jouduin sitten siivoamaa. Otin näyteikkunalta, tai siis se "ikkuna" oli 6 metriä pitkä arviolta, no kuitenkin keräsin siitä kaikki oljet pois ja imuroin alustan. Sitten istuin jouten varmaan 45 minuuttia.. oli jokseenki tylsää. Mutta sitten aloin pestä ikkunoita jotka oli varmaan 2 m x 2,5 m ja niitä oli kaks. ja en oo kauheesti pessy ikkunoita.. Oli tosi hupaisaa varsinki ku aurinko paisto.

Ku sain ne sisä puolelta pestyä ni sitten sinne tuli pariskunta jolla oli kaks koiraa ja molemmille ostettii sadepuvut. Rapsuttelin molempia, toinen oli seropi ja toinen tiibetinspanieli.

Ku sitten menin ulos peseen ikkunoita se mies tuli neuvoon mulle 8'D mutta se oikeesti auttoki ja sain pestyä ne hyvin, eikä melkein yhtää raitaa tullu ! no ehkä kaks. Sitten sain pitää niitä kahta koiraa flekseistä varmaan 5 minuuttia, se oli oikeesti kivaa ! Ja loppu päivän sitten pussitin koiran nappuloita johonki pussiin.

Ihan jees juttu, odotan huomista. Toivottavasti ei tartte niit nappuloita laittaa pussiin kamalasti 8'D


Kotona olin ihan väsyny, ja sitten ajattelin et otan vähän teetä ja meen koneelle ja lagaan siinä mutta kuinka kävikään:

2 kommenttia:

  1. Oot aika taidokas ton teen kans. :---DD Panin muuten merkille et se näyttää ihan nestemmäiseltä toffeelta. :'DD

    VastaaPoista