torstai 3. lokakuuta 2013

Teidät on hyväksytty koulutukseen: 15.11.2013 Sotilaan perustaidot

Eilen aamukamman facebook-ryhmässä mainostettiin, että Pirkanmaalla on ensi kuussa MPK:n sotilaan perustaidot viikonloppukurssi. Enempää asiaa miettimättä tuli ilmottauduttua moiseen ja oon jo ihan innoissani. Saapahan vähän ensimakua siitä, mitä tuleman pitää ja toivottavasti vähän hahmottuu sekin että millaista treenitahtia mun tulee pitää yllä. Lakeskelin, että kurssiin on aikaa 42 tai 43 aamua!

Tosiaan, nykyisessä treenitahdissa ei ole kehumista, lipsuu liikaa, samoin syömisessä tulee lipsuttua. Nyt toivonkin, että pysyn ruodussa. Ainakin yritän parhaani. Treenimotivaatiota ylläpitämään, kävin ostamassa H&M:stä tänään motivaatiopaidan:

Mukaan tarttui myös hiusvalkki, näin tulevaa MPK-kurssia ja myöhemmin sitten armeijaa silmällä pitäen. Pysyypä hiukset särmästi, toisin kuin kuvassa jossa sivu hapsut roikkuu poskilla ja hiukset muutenkin harottavat. Annettakoon se anteeksi, oli ensimmäinen kerta, kun tuollaista aparaattia käytin. Oli ylipäätään ihme, että sain hiukset laitettua tollain alle 10 minuutissa, odotin että saisin näpertää tuon kanssa ainakin pari kymmentä minuuttia. 

3 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset!
  btw, ootko viel parisuhteessa, ajattelin, kun et ole maininnut pitkiin aikoihin mitään siitä? :O

  VastaaPoista
 2. Hei sä oot menos sinne pirkkalaan? Mä oon kans ilmottautumassa sinne kun oon menos sillon tammikuus palveluksee, niin mehän nähää siellä jos satutaan olee valitut, kun sinne pääsee vaan 30 henkilöä :>

  VastaaPoista
 3. Jep pirkkalaan ollaan tulos ja laskukin on jo maksettu :) vähän jännää jos nähdään!

  VastaaPoista