maanantai 14. lokakuuta 2013

Huuda, huuda ilosta!

Aiemmin päivällä kelasin tämän postauksen nimeksi "paska maanantai" tai "helvetillinen viikonalku", sillä tänään on ollut maailmanlopun merkkejä ilmassa. Tai no ei sentään, mutta ei kovin valoisasti lähtenyt tämä viikko käyntiin, sillä nukuin pommiin, koulussa kuultiin et oltiin kustu parin kaverin kanssa pohjamaali, kun oltiin käytetty väärää ohennetta (opettajat oli neuvonu ristiin) ja lisäksi hajotin yhden lasin tänään kotosalla.

Päivä alkoi parantua, sillä ajattelin piristää itseäni hyvällä ruualla ja nostalgioimalla katselemalla hopeanuolta poru kurkussa ja keittämällä jälkkärikahvin:
Ruoka oli hyvää ja hopeanuoli oli herkkis, mutta kahvin keittäminen meni vähän perseelleen, mutta kyllä siitä ihan hyvää tuli, mitä siis pannuun jäi mun räpeltämisen jäljiltä.

Syömisen jälkeen lähdin lenkille mun viiden kilon painoliivin kanssa. Ei olisi voinut olla parempi idea, sillä mulla oli täysin uudistunut fiilis 50 minuutin jälkeen. Eikä Lahden lenkkeilymaisemissakaan ole moittimista näin maalaistollon näkökulmasta:

Nyt nukkumaan, jotta pääsisin huomenaamulla ajallaan kouluun!

1 kommentti:

  1. Kiva blogi sulla,ruoat näyttää herkullisilta :) Liityin sun lukijaks, liitythän säkin mun :)

    VastaaPoista