torstai 12. helmikuuta 2009

Melkein tulevaisuus

Hahaa mulla ei oo nyt mitään tähdellistä juttua mutta ajattelin silti kirjottaa tämmötten kuvattoman plokkauksen ! Tai no katotaan mitä tästä tulee, mutta kliseistä on tulossa.

Tänää oli abien päivä [ihii yläaste ja lukio samassa rakennuksessa] Ku meni kouluu ne oli kytiksessä huulipuniensa kanssa ku bussit tuli, ja sen jälkee mun naama oli ihana vaaleenpunanen, ihanaa eikö? Sit sisällä lukion puolella oli ainaki jotain 30 senttiä sanomalehti silppua, ja vessat oli aika ihanassa kunnossa. Hauskaa miettiä että enää 4 vuotta ni pääsee päättää koulunsa.

No jaa, mitähän vielä.. Nyt kumoon mitä ennen sanoin ja muutan tän haluan postaukseks.


Joo-o siis. Vasemmassa yläkulmassa on hiusväri, oikeastaan en halua sitä vaan peräti tarvitsen juurikasvun takia. Myös mun hiuslakka on kulunut melko lahjakkaasti, eli uuden tarvitsisin. Ja nyt sitten niihin mitä haluan. Lacosten touch in pink - hajuvesi [vai mikä oli] joka tuoksuu iiihanalta, mutta onhan sitä hintaaki siihen 30 euron pintaan. Sitten olis tommone kiva paita jossa on tollanen tyttö kai se sitten on, gina tricotista olisi tämä. Sitten olisi tuommoinen ruutuinen paituli h&m: lltä. Suurin käyttö aika olisi kyllä varmaankin vasta kesällä muttaa ~ Sitten tarvitsen uuden eyelinerin, ja haluan samanlaisen kun minulla oli nytkin [olenpa tylsä], eli tuommoisen lumenen mustan ^.^ Sitten tahtoisin Naruto boksi 2, mutta nyt on rahatilanne mikä on niin tämän ostamista voi lykätä hyvinkin.

Ens viikolla kun on talviloma pääsen käymään Tampereella ni pääsen ehkäpä ostelemaan kaikennäköistä tavaraa. Voisin kyllä sitä ennenkin koittaa kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti