torstai 19. helmikuuta 2009

kerran kävin kaupassa

Tampereella sitten olin ja tuli osteltua kaikenlaista. Rahaakin meni ihan kivasti, ei ainakaan heti tarvi mennä uudestaan.
H&M tarttui mukaani kaksi mekkoa. Tuo sininen on semmoinen mukava, joustava trikoomekko, hinta oli kai 9,95 e. Tuo musta on mielestäni ihana! se on sellainen vähän röyhelömäinen tai semmoinen, ei kyllä mitään käsitystä missä käytän mutaa, tämä maksoi 15 euroa.
Koska innostuin päätin vielä ottaa erillisen kuvan siitä, kun minulla on se musta mekko päällä.

Tämäkin on henkkamaukast, eli siis ruudullinen kauluspaita. Ajattelin ennen kauppaan menoa että haluan tämän sinisenä, mutta sitten mielipide muuttui ja ostin vihreän. Enemmän kesää varten tätä ajattelin, mutta käytän taatusti tätä ennen (9,95 e)


Ja sitten kaikkea einiin tärkeää.. Eli neonraitaiset polvisukat ostin citymarketista kun alennuksessa olivat, hinta oli 2 euroa. Sukkien päällä on lumene natural code rajauskynä joka vaikuttaa melkoisen laadukkaalta, tämänkin ostin sittarista ja maksoin 7,95 euroa tästä. Kampa ja rannerenkaat ostin henkkamaukasta. kampa 1,95e ja renkaat 4,95 e. Leopardikuvioinen hiuspanta on sittarista ja maksoi jotakuinkin 6 euroa.


Hiuslakka niinkuin myös kynsilakanpoistoaine olivat lopussa joten ostinpa niitäkin. Jeesh, nyt mulla on ensimmäinen kunnon hajuvesi, eikä mikään halppis 8) Eli siis Puman I'm going jonka tuoksu on miun mielestä ihanan pehmeä ja sellainen aww (24,95e) Ja noh, sitten mangaa, eli naruton 13. osa tarttui mukaan sittarista (5,70 e) Kuvasta jäi puuttumaan mustahiusväri.

Tämmöistä tarttui mukaan tällä kertaa. Niinkuin sanoinkin aiemmin niin seuraavan kertaan vierähtääkin tovi, koska rahat *köh* hieman hupenivat.

1 kommentti:

  1. onks toi kauluspaita muuten samanlaine ko se mun vihree vai öö :'D myydäänköhä niitä enää ees täysin samanlaisina

    VastaaPoista