perjantai 9. toukokuuta 2014

Uusi alku - tavallaan

Syy miksi en ole kirjoittanut: Ei ole kiinnostanut! Oon miettiny jo monesti että poistaisko koko jutun. Nyt kuitenkin päädyin siihen että haluan alkaa kirjoittamaan (toivon mukaan) melko aktiivisesti inttiin valmistautumisesta ja siihen liittyvistä tunnelmista. Tiedän, että valtaosaa aihe ei varmaankaan kiinnosta, mutta mulle tää on tärkeä juttu juuri nyt. 

Ja nyt, koska tämähän on tavallaan uusi alku, kerron miten päädyin tähän pisteeseen että tällä hetkellä siviiliaamuja on 59. 
Mun päätös lähteä inttiin ei ollut tarkkaan harkittu juttu. Kaikki lähti loppuen lopuksi siitä kun viime vuoden tammikuun alussa löin kättä päälle yhden lukiokaverini kanssa, että nyt lähdetään armeijaan. Olinhan mä toki miettinyt asiaa ennenkin, mutta tä niittasi suunnitelmat kasaan. No, lukiokaveriani ei loppujen lopuksi kiinnostanutkaan lähteä, mutta mäpä löysin itteni pian pitelemässä PAM:ia. Siitä on jo vuosi aikaa kun sain tieää että lähden kesällä 2014 armeijaan. 

Valmistautuminen armeijaan... No se on ollut varsin vaihtelevaa. Muistan kun asetin ittelleni täysin epärealistiset tavotteet niin painon kun treenaamisen suhteen ja kuten arvata saattaa, niistä tavotteista ollaan hyvin, hyvin kaukana. Nyt olen kuitenkin päättänyt, että sillä mennään mitä on ja jollei pärjätä ni sitten lähetään kotiin ja koitetaan myöhemmin uudelleen. 

Palaillaan pian enimmäisen kunnon postauksen kanssa!

Kaikki tästä lähtien tulevat postaukset löytyvät tunnisteella alle 100 siviiliaamua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti