perjantai 9. elokuuta 2013

Uudet lenkkipopot

Eilen ei paljoa naurattanut, kun tajusin tarvitsevani uudet lenkkarit. Mitä vanhoille tapahtui? Ne joutuivat tiepien uhreiksi ja tuo epäonninen tarina meni niin, että olin lähdössä vähän käppäileen, mutta lenkki päättyikin n. 30 metrin päähän, kun otin juoksuaskelia ja toinen jalka astui sitten pikeen ja sitten olikin tämä likka nurissa asfaltilla. Kuulostaa näin jälkikäteen huvittavalta, mutta eilen olin lähes epätoivoinen, kun pikeä oli loppuen lopuksi kaikkialla mun kylppärissä. No eri konstein sainkin pien pois kaikkialta muualta kuin lenkkareista.

Uudet lenkkarit oli kuitenkin saatava, muuten ei kyllä lenkille lähdetä, sillä tennarit + asfaltti + kohtuu paljon kävelyä +  Lahden monet monet mäet ovat vaatineet veronsa ja säären päältä lihakset ovat kipeät, joten ei enää pitkiä matkoja tennareilla. 


Eilen illalla selailin sitten Stadiumin sivuja ja katsoin löytyisikö sieltä edullisia, mutta suht laadukkaita lenkkareita. Kuinkas ollakkaan, nämä lilat Adidaksen lenkkarit olivatkin alennuksessa, 70e, juuri kalliimpia en olisi viitsinyt ostaakaan. Tänään poikkesin sitten ottamassa addut mukaan ja ei voi todeta kuin hyvän ostoksen tein! Tuntuvat mukavilta jaloissa ja ovat hyvät kävellessä, mitä nyt alle kilometrin jälkeen voi sanoa. Kunnolla uutukaiset pääsevät ulkoilemaan ensi viikolla, sikäli säären päälliset jumit ovat hellittäneet.

Tänään ohjelmassa on vielä vähän siivoilua (= roskat pois) ja sitten aion ottaa rennosti, katsellen Suurinta pudottajaa ja muita rästiin jääneitä ohjelmia, käydä kylvyssä ja panostaa iltapalaan. Palaillaan kämppäpostauksen merkeissä!

1 kommentti:

  1. Voi ihanat lenkkarit! Pitäs itekin mennä ostoksille lähiaikoina. Harmi kun noi urheiluvarusteet on vaan niin kalliita :D

    VastaaPoista