tiistai 16. huhtikuuta 2013

Flunssaisena

Kysymyspostaus ei ole vielä saanut mitään suurempaa suosiota, joten lisää kysymyksiä pääset lähettämään tästä.

Tosiaan nyt oon ollut hieman kipeänä, eikä niin ollen ole mitään ihmempää kerrottavaa. Onneksi kamerassa on paljon julkaisematonta materiaalia.
Tämän kuvan pääpointti on housut, ei tuo retardi ilme. Oikeasti, ostin normit, siniset housut! Tämä on hassu juttu, olin puhunut juuri edellisenä päivänä äidille, etten ole koskaan ostanut Cubuksesta mitään ja seuraavana päivänä ostin sieltä housut. Vähän jäi kaivertamaan, ettei siellä ollut kokoa 25 ja piti sitten ottaa koko 26. Eipä sillä loppuen lopuksi niin suurta merkitystä ole, eiväthän nuo maksaneet kuin 20 euroa. 

Taannoin kaivoin myös vesivärit esille:
Mitään kummoisempaa en saanutkaan maalattua, en erityisemmin välitä vesiväreistä. Tulipahan vähän sutattua ja oli se omalla tavallaan aika rentouttavaakin hommaa. Siivoaminen olikin asia erikseen. 

Mitäs muuten, mulle kuuluu ihan hyvää. Eilen tuli ensimmäinen pääsykoekutsu Hollolaan graafiseen suunnitteluun, muita pääsykoekutsuja vielä odotellaan. Lisäksi tällä viikolla hiusten pitäis saada uutta väriä ja perjantaina menen pyörähtämään Tampereella. On kyl mukavaa päästä pois kotinurkista, on tullut kökötettyä liialti neljän seinän sisällä kollareissa. Jospa ilmojen lämmetessä tulisi enemmän inspistä pukeutuakin muuhunkin kuin perus housut-toppi-kauluspaita -komboon, niin tulisi tännekin enemmän asukuvia.

Loppuun vielä parit karvaturrikuvat:

2 kommenttia: